Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szex után még kialakulhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után még kialakulhat szerelem?

Figyelt kérdés

Barátnőm az élő példa a következő kérdésemre:

Van barátja már hosszú ideje, de úgy érzi, hogy kiégett a kapcsolata (nem tudom miért nem szakít szegény sráccal?!) és pluszba megismerkedett egy sráccal, akivel összejárnak hetente-két hetente etye-petyézni egy sort. Most azon gondolkozik, hogy szakítana a barátjával, mert mintha szerelmes lenne az "új" srácba. Tőlem kérdezte, hogy szerintem szerelmes lehet-e belé a srác, ugyanis mondta már neki hogy hiányzik neki, meg írta is, gyakran beszélgetnek, sokszor keresi a srác csak úgy együtt lenni is, de jó lenne ha tudná. Kérdezte tőle, hogy ha nem lenne barátja, akkor együtt lenne-e vele, mint pár és azt mondta rá hogy igen. Nos, én meg nem látok bele a srác fejébe... ezért kérdezlek titeket, hogy szerintetek szerelmes lehet-e belé így is? Vagy csak simán kihasználja a fiú? Az ítélekezés nem kell, sztem se tisztességes amit csinál...de a kérdésre válaszoljatok légyszi, hogy tudjak neki tanácsot adni. Köszi.

22/L

2012. aug. 29. 19:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nők mint a majmok, nem eresztik az egyik ágat míg meg nincs a másik. Ebben az esetben a barátnőd még nem "fogja" elég erősen az új "ágat".
2012. aug. 29. 19:33
 2/13 A kérdező kommentje:
ez mit jelent pontosan? :-)
2012. aug. 29. 19:40
 3/13 anonim ***** válasza:

Szerintem arra gondolt az első, hogy addig a csaj nem megy el a sráctól, amíg az új pasiban nem biztos. Nem biztos, hogy ő is szereti, jobb-e a réginél, stb.

Szóval a kedves első azt írta, hogy addig nem hagyja el a barátját, amíg nem lesz 100%-osan biztos az újban. :)

2012. aug. 29. 19:45
 4/13 anonim ***** válasza:
És bocsi, kihagytam. << Még nem fogja elég erősen az új "ágat" >>. Evvel szerintem azt akarta kifejezni, hogy még nem 100%-osan biztos az új srácban, ezért addig megtartja a régit. :)
2012. aug. 29. 19:47
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-) Szerintem a végén a földre fog esni a két szék közül, de ő tudja...
2012. aug. 29. 19:51
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia!

3-4-es vagyok. Szerintem is igazad van. Főleg akkor, ha nem elég óvatos és A)ha a pasija megtudja, hogy mi is a nagy helyzet, hogy van egy másik is. B) ha az új srác csak szexre használta eddig és nem akar semmi többet, de ő már megbízik benne és azt hiszi, hogy szereti.

Úgyhogy veszélyes egy játszma ez. Arról nem is szólva, hogy tényleg eléggé erkölcstelen. De azért valamennyire a barátnődet is meg lehet érteni :)

2012. aug. 29. 20:04
 7/13 A kérdező kommentje:
Na ez az :-) Viszont a srác azt mondta, hogy ha szakítana a barátjával, akkor összejönne vele. Akkor csak akar valami többet is, nem? Én erre a következtetésre jutottam... Csak ugye addig nem nagyon tud semmit lépni a srác, amíg ott van a barátja. Tiszta szappanopera :-)
2012. aug. 29. 20:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Aha. :/ Hát szerintem, ha tényleg többet is akarna a másik srác (ha tényleg nyomul és komolynak tűnik), akkor szakítania kéne a barátjával és megpróbálni a másik sráccal. Én legalábbis ezt tenném. Ha meg esetleg mégse akarná a srác, akkor úgyis talál majd valakit, csak előtte kicsit csalódott lesz. De nincs élet csalódás nélkül. Szóval szerintem egy próbát megérne neki(k). :)
2012. aug. 29. 20:09
 9/13 anonim ***** válasza:
hülye liba
2012. aug. 29. 20:13
 10/13 anonim ***** válasza:

9-es. Ki a h*lye liba? A kérdező barátnője vagy én?

(8-as voltam)

2012. aug. 29. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!