Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is előfordult már olyan, hogy ráuntatok a fiúra,
mielőtt találkoztatok volna? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy az utóbbi napokban többször chateltem egy fiúval facebook-on. Már tényleg nagyon sokat beszéltünk, szóba jött, hogy találkozunk is, de azt csak a jövő héten, vagy utána tudnánk megvalósítani, mert messze lakik. Addig maradna a facebook. Még sosem láttam személyesen, de úgy érzem, már most ráuntam, pedig úgy gondolom, ő már elkezdett kötődni hozzám. Ez a másik gond. Akit nem ismerek személyesen, csak valamelyik közösségi oldalon írunk egymásnak, az az illető sosem vált ki belőlem igazán semmit. Semleges marad addig, amíg nem találkozunk. Ezért sokszor számomra nevetséges kérdéseket kapok, például, hogy tetszik-e, vagy kedvelem-e, szimpatikus-e. Nálam olyan nincs, hogy interneten keresztül beleszeretek valakibe. Vannak hasonló tapasztalataitok? Mit gondoltok az eddig leírtakról?
Nem a srácot unod szerintem hanem a netes beszélgetést. amit énis utálok:)
2012. aug. 29. 09:50
2/7 anonim válasza:
Mi a frásznak ismerkedsz interneten, ha magad is tudod, hogy nem tudsz interneten beleszeretni valakibe? Mit vártál?
Valódi emberi kapcsolat csak a valódi életben tud kialakulni. Valódi közös élményekkel, valódi beszélgetésekkel, valódi ismeretséggel.
2012. aug. 29. 10:20
3/7 anonim válasza:
Így van! Ráuntál a chatelésre, találkozzatok!
2012. aug. 29. 10:22
4/7 anonim válasza:
Ugyanilyen vagyok. Kedvelni őt vagy szimpatizálni vele már neten keresztül is tudsz, de hogy férfiként vonzónak találod-e, nyilván nem tudod még megmondani.
Találkozzatok, ott majd ez a rész is kiderül.
2012. aug. 29. 10:26
5/7 A kérdező kommentje:
Nem én kezdtem a netes ismerkedést, ő írt nekem először. Ha mindketten fent vagyunk chaten, mindig megjegyzi, hogy neki kell mindig rám írnia. Ő is tudja, hogy nem szeretek sokat így beszélgetni. Képen nem tetszik nekem, nem tudom, hogy élőben más lesz-e. Én valahogy az első találkozásnál meg tudom mondani, hogy ki kell nekem, és ki nem. Csak unom már ezt az egészet. Miért nem lehet úgy ismerkedni, hogy például egy rendezvényen, vagy a vonaton, vagy valami más helyen leszólít valaki?
2012. aug. 29. 11:08
6/7 anonim válasza:
Feltételezem, hogy még bőven 20 alatt vagytok. A tini korosztály gondolom így csinálja, aztán elmúlik ez a korszak is. (Legalábbis az értelmesebbjénél.)
De amúgy szerintem senki nem erőlteti rád, hogy így pasizz, ha nem a gép előtt ülsz, akkor rád találhat élőben is a szerelem.
És ha már most unod a srácot, képen meg nem is tetszik, akkor végképp nem értem, mit vársz ettől az egésztől. Ha gondolod, találkozzatok, aztán kiderül.
2012. aug. 29. 11:39
7/7 anonim válasza:
Meguntad. Ennyi.
Nyugodj meg, te vagy a normális. És így lenne a normális.
Nem az, hogy beleszeretünk a másik betűtípusába...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!