Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélitek el a, , nyilvános csókolózást"?
Bár,bevallom őszintén,engem is zavar. :)
Nekem is van barátnőm,nehezen,de kibírjuk.
Miért zavar ez minket? :)
14/F
ez pont olyan mikor valaki hallgatja a mobilján lévő zenéket max hangerőn anélkül hogy megkérdezné, nem zavar-e valakit
engem általában kiba*szottul zavar az ilyen
Mert a legtöbbek elég gusztustalanul és idegesítően adják elő. Az egy dolog, hogy valaki megcsókolja a párját nyilvános helyen, de azért nem kell rögtön le is nyelni egymást, az már mindenkinek a magánügye.
Bár ami engem a legjobban zavar, az a borzasztó hangos cuppogtatás amit egyesek előadnak. Leülnek melléd a buszon, villamoson, vagy akár a moziban és olyan hangosan és gyakran cuppanak össze hogy meg lehet őrülni. Volt hogy a hangosan szóló fülhallgatón keresztül is hallottam, azért az már durva volt. :D
Én ezt nem értem, akit zavar, az nem néz oda. Én a barátommal mindig csókolózunk egymással utcán, mert ritkán találkozunk. Én egyszerűen csak nem nézek oda, ha egy másik pár csókolózik. Engem nem zavar. Csináljak nyugodtan. Ha szeretik egymást, akkor ne már abba dögöljének bele, hogy nem csókolhatják meg egymást.
És hogy büntethető... Ez akkora nagy parasztság. Ha egy rendőr találkozik a kedvesével, akkor megcsókolja. Ő is, pedig neki a példát kéne mutatnia...
Ennyi
Mi az, h büntethető? :O
Egyébként engem is borzasztóan zavart még a szolidabb módja is, amíg nem volt barátom. Most már nem foglalkozok velük, hacsak nem ott helyben akarják lenyelni egymást.
Szolidabb változatban mi is szoktunk nyilvánosan, akinek nem tetszik, ne nézze. De messzebbre nem megyünk.
Mert senki sem kíváncsi arra hogy mennyire "szeretik" egymást
AZ utcán ott smárolja a csaját aznap este pedig megcsalja őt ennyit erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!