Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar bemutatni a szüleinek?
Nem értem a barátnőmet.
voltam már náluk 2x is, de a szülei sosem voltak otthon.
csak 7 végente találkozunk, és én mindig kérdezem hogy hol, aztán mindig nálunk akar, pedig nem is lakunk egy városban, így neki kell jönnie, busszal ráadásul.
az ő házuk szebb mint a miénk, mi panelba lakunk, ők meg kertesbe. tehát az sem lehet hogy szégyenli vagy nem tudom.
lassan 2 hónapja járunk, és még mindig nem mutatott be...lehet nem is gondolja komolyan, és csak szexre kellek?
nem vagyunk már tinik ,hogy titkolni kelljen meg stb, ő 20 éves, én 23
eddigi csajaimnál szinte mindig a 3. vagy 4. randin bemutattak...most furi kicsit..:/
szerintetek?
mondta hogy anyával nemminig jo a kapcsolata, mert mindketten iszonymakacsok, és sosem enged egyikük sem.
de a szülei szeméből nézve, meg elengedik a lányukat, egy tök idegen sráchoz napokra???
én szülölennék, és lányom lenne, addig tutinemlenne ottalávás míg be nem mutatja az ipsét nekem!
volt egyszer hasonló csajom.
elég nagy ribi volt,uh az apja azt mondta neki,hogy csak olyan pasit mutasson be nekik most már,aki a férje lesz,mert nem tudja követni őket.
uh egyértelmű,hogy nem kerültem bemutatásra:D.
ebben is lehet valami..:P
én végülis annyira nembánom hogy nemutat be, csak fura...:/ nem ezt szoktam meg...:D
igen, ő is mondogatta, ohgy szülei gyakran veszekszenek meg minden, meg anjára vanmikor rájön az 5 perc, ésakko ö a hibás mindneért..:/
pedzegetem neki a témát egyre inkább, hogy mikor mutat be, meg alszok náluk, de nemtudom télleg, mikor lesz hajlandó télleg bemutatni...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!