Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsu78 kérdése:
Hogyan éljem túl, hogy elvesztem a szerelmet?
Figyelt kérdés
34 évesen azt hittem nem leszek szerelmes,de megismertem a nagy Ő-t akiről azt hittem nem is létezik.Soha nem éreztem magam ennyire boldognak mintha megtaláltam volna a másik felemet..értitek? és most külföldre megy..örökre..beleőrülök hogy hónap végén utazik..nem tudom mit tegyek..hiába kérlelném tudom hogy nem tud maradni,mert kint várják a gyerekei.én se tenném agyerek az első..de nem tudom túltenni magam rajta ha velem van sírok mert eszembe jut minden ha nincs velem őrülten hiányzik és a még hátralevő időre gondolok és sajog a szívem....beleőrülök...segítsetek..2012. aug. 27. 22:38
3/8 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok!
Nem lehet nekem is van gyermekem és a volt férjem nem engedi ki..az engedélye nélkül pedig nem tehetem csak 5 éves.
2012. aug. 27. 22:43
4/8 Skydive válasza:
Messzire megy? Távkapcsolat egy darabig nem jöhet szóba? Ismerek egy lányt, 3 éve van együtt a német barátjával. 2-3 havonta találkoznak 1-2 hétre. Van, hogy picit sűrűbben de keveset vannak együtt, amíg nem tudnak összeköltözni valahol.
5/8 A kérdező kommentje:
Amszterdamba...Igazából nem tudom,hogy viselkedjek ebben az egy hónapban? Ha ugyan olyan boldogan élvezem vele a fent maradó időt utána őrülök bele,ha viszont már most sírok tönkreteszem a fennmaradó időt és megkeserítem az elválást..mit tegyek?
2012. aug. 28. 10:01
6/8 Skydive válasza:
Mit tegyél? Talán beszéld meg vele a továbbiakat. Én továbbra is azt mondom, hogy nem kell örökre elbúcsúzni tőle. Amszterdam nem a világ vége. Ha anyagilag ki tudjátok spórolni akkor fent lehet tartani a távkapcsolatot, már ha van rá esély, hogy a jövőben újra közel legyetek egymáshoz. Ha semmi esély a továbbiakra akkor kár kínoznod magad. Saját tapasztalat, hogy egy szakítást jobb minél előbb végleg lezárni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked! Nagyon jól estek a válaszaid és hogy meghallgattál...
Köszönöm..:)..:(
2012. aug. 28. 14:16
8/8 anonim válasza:
A volt férjed miért nem engedi ki a gyereked? Most hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!