Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van most párkapcsolatod? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van most párkapcsolatod? Ha nem, mióta vagy egyedülálló?

Figyelt kérdés

Igazából lényegtelen, hogy válaszolsz-e fenti kérdésre, de meghalok ebbe a melegbe és rossz kedvem is van, és ebben a kategóriában vannak a legtöbben.. írjatok valamiről:)

Kor, nem

2012. aug. 24. 22:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 Gergo_30F ***** válasza:
2012. aug. 24. 23:36
 62/74 anonim ***** válasza:

F19 éves leszek de eddig csak 1-2 volt, az is rövid és nem voltam vmi boldog...

Magas vagyok, legalább átlagos fejű, és izmosodom (80kiló a cél), de nem vagyok olyan mocsokul vonzó :/

Nem mindenkinek egy romantikus vígjáték az élete de ha küzdünk, és sosem adjuk fel minden lehetséges!!

2012. aug. 24. 23:45
 63/74 anonim ***** válasza:

Nincs, nem is volt, nem mintha szomorú lennék miatta.:D

15/L

2012. aug. 25. 00:57
 64/74 anonim ***** válasza:
80%

Van négy és fél éve.

Basszus kérdező, most megint rá kellett ébrednem, hogy krvára öregszem. Anno mikor rongyosra hallgattam a 21 múltamot, még közöm nem volt a 18-hoz sem. Aztán a tizenéves korom, meg a húszas éveim első fele úgy eltel...

Olyan, mintha tegnap hallgattam volna ezt a számot is, pedig, mint írtam, közöm nem volt a 18-hoz sem és már azóta meg rég elmúltam 21 is... Tavasszal leszek 25.

Tegnap hallgattam pár számot, ami szintén olyan, mintha csak néhány hónapja max. 2-3 éve hallgattam volna a legjobb barátnőmmel a szobájában, meg a bulikban, amikre jártunk és szembesültem vele, hogy ezek bizony mind 10 éves számok... Én nem tudom ezt feldolgozni! Kérem vissza a gondtalan fiatal koromat.

Úgy vágytam rá, hogy felnőjek akkor. És most itt ülök a saját lakásomban, számlákkal, munkával, olyan komoly tervekkel, hogy gyerekvállalás, karrier stb és nem tudom mit is odaadnék, hogy csak újra visszamehetnék a gyerek szobába, hallgatni a zenét, amitől anyámék a falramásznak, és az életemben az lenne a legnagyobb gond, hogy honnan vegyek oldschool adidas felsőt, meg vajon összejövök-e ma este azzal, aki tetszik...

2012. aug. 25. 01:33
 65/74 anonim ***** válasza:

Van, egy egész hónapja már! :) Előtte volt egy majd' két éves kapcsolatom, meg előtte két rövidebb.

Na akkor én is kiöntöm a lelkem ide ni:

Én még csak 19 vagyok, és én ragaszkodom ehhez a korhoz! 17 éves koromban már mondtam, hogy én nem akarok ennél "öregebb" lenni. Ha belegondolok, hogy 20 éves leszek, sírhatnékom támad...

Itt vagyok egy érettségivel meg egy szakmával, elvileg mehetnék dolgozni, de mindig az van a fejemben, hogy még annyira fiatal vagyok... Azt sem tudom mit kezdjek az életemmel. Igazából baromira nem vagyok még önálló, nem tudnék elszakadni itthonról. Olyan gyereknek érzem magam, hogy hihetetlen...

19/L

2012. aug. 25. 04:29
 66/74 anonim ***** válasza:

Kb. Másfél éve nincs senkim.

19l

2012. aug. 25. 11:09
 67/74 anonim ***** válasza:

2 éve vagyok szingli :D

23/L

2012. aug. 25. 13:43
 68/74 anonim válasza:
Jelenleg egyedül vagyok.Ez kb. 1 éve tart.
2012. aug. 25. 13:51
 69/74 anonim ***** válasza:
12/L nincs és még nem is volt
2012. aug. 25. 21:59
 70/74 anonim ***** válasza:

Nincs es meg nem is volt.

26 L

2012. szept. 1. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!