Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem csinált semmit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leah^^ kérdése:

Miért nem csinált semmit?

Figyelt kérdés

2 hónapja járok egy sráccal,de mivel a nyári szünet elején jöttünk össze,és nem is engedték,ezért még csak 1-szer találkoztunk. és amég csak leveleztünk meg sms-eztünk,mindig szép dolgokat irt meg bókolt..stb..

De mikor találkoztunk semmit nem csinált,semmi megjegyzés..hozzám sem ért. Látszott rajta,hogy nagyon zavarba van. Na de ennyire?? Utána este irt,hogy jól érezte magát,szóval az biztos,hogy nem azért nem lépett semmit,mert csalódott vagy valami. Lehetséges,hogy ennyire félt vagy zavarban volt? Alapból nem az a nagymenő tipus :) segitsetek lécci,nem tudom,h mi van :/

2012. aug. 24. 19:54
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
mi se mert nem vunk gondolatolvasók
2012. aug. 24. 19:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom első csaja vagy.Nem tudja,mit hogy csináljon.Határozatlanka.Azért volt ilyen.
2012. aug. 24. 20:01
 3/10 A kérdező kommentje:
azt mondta,hogy már volt 1 barátnője előttem,de sokan mondják,hogy biztos kamuzik. én nem tudom. csak tényleg olyan dolgokat irt,hogy majdnem elolvadtam tőle. És mikor találkozunk még a kezem se fogja meg :/
2012. aug. 24. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor fogd meg te az övét, a Jóisten áldjon meg:D

Örülni fog neki hidd el, és bátrabbá is válik utána.

2012. aug. 24. 20:17
 5/10 A kérdező kommentje:
jóó :D na de arra vártam,hogy neki kéne lépnie. és amikor hazaértem még egész este azért voltam szomorú,hogy biztos azért nem tett semmit,mert csalódott bennem és nem is szeret. és utána irta,hogy jól érezte magát. csak az a baj,hogy én láttam már,hogy hogy viselkedik a suliba és mindenkire nyomulni akart...szóval...
2012. aug. 24. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:
tudod, mikor nincs tét, akkor könnyebb de amúgy ha tudja, hogy van veszteni valója megfontolja mit csinál.
2012. aug. 26. 11:58
 7/10 A kérdező kommentje:
ebben lehet valami...de nem tudom,olyan mint ha direkt vigyázott volna,hogy hozzám ne érjen. sok alkalma lett volna pedig,úgy ''véletlenül'' ...
2012. aug. 26. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Interneten mindenki más mint élőben.

Chatelés közben nem túl személyes a dolog. Inkább gondolunk arra belül hogy egy géppel beszélgetünk, vagy hogy egy emberrel, de semmiképp nem tudunk 100%-osan a beszédpartner személyére koncentrálódni. Ehhez vizuális aktusra is szükség van, nem csak verbálisra. Ezért van az, hogy mindenki sokkal bunkóbb vagy sokkal kedvesebb, ez esetben ugye nyíltabb, bátrabb az ember.

Azonban mikor találkoztok lát téged, és elsősorban az intenzív vizualitásra koncentrál, ami veled még új. Nem is csoda, mivel egyszer találkoztatok. A verbális eszközök a háttérbe szorulnak egyes félénk embereknél a sokk hatása miatt. => Csendes.

Az ilyen problémákra rengeteg megoldás van. Ne csak sms - levelezés legyen az elsőszámú társalgási módszer.

Válaszd a személyesebb útjait a kommunikációnak.

Szokjon meg téged látásra, hallásra is nem csak úgy hogy mit lát kiírva az üzenőfalon vagy a telefonján.

Itt most úgy értem, ha van lehetőségetek rá telefonáljatok, beszélgessetek. Ha túl drága lenne, menjetek fel MSN-re, vagy SKYPE-ra, és mikrofonon beszélgessetek, vagy használjatok webkamerát. Így előbb-utóbb hozzád szokik, és nyíltabb lesz mikor élőben lát, mert nem lesz neki új a látványod, vagy a hangod.

17f

2012. aug. 26. 15:49
 9/10 A kérdező kommentje:
azta xD fogadjunk ezt másoltad valahonnan. :D egyébként mindjárt itt a suli,úgyhogy lesz elég ideje megszokni :) engem csak az érdekelt,h semmi komolyabb oka nincs,h nem közeledett.. nagyon köszi a válaszokat mindenkinek ^^
2012. aug. 28. 11:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem másoltam, én ilyen filozofikus vagyok.

Mindennek van megoldása, csak meg kell találni.

2012. aug. 30. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!