Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Későn érő típus vagyok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Későn érő típus vagyok, ha egészen 17-18 éves koromig nem érdekeltek a fiúk?

Figyelt kérdés

Úgy értem, korábban persze tetszett 1-2 srác, meg meg is néztem őket, el is képzeltem hogy milyen lehetne velük járni, de egyszerűen nem akartam olyan fiatalon(17 éves korom előtt) még párkapcsolatot. Viszont majdnem az összes lány osztálytársamnak rengeteg pasija volt, kb havonta váltogatták őket. Ez ment egészen általános- és középsuliba is. Még középsulis vagyok, 18 éves, de úgy érzem még csak ebben az évben kezdtem el érezni azt, hogy már szívesen járnék egy sráccal, és komoly kapcsolatot elképzelni vele.

Kort és nemet is írjatok, lécci!

2012. aug. 22. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs ezzel,és nem is baj

F19

2012. aug. 22. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Legalább nem csalódtál senkiben! :) Semmit nem vesztettél :)

18/F

2012. aug. 22. 20:31
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi, ez megnyugtat :)
2012. aug. 22. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs mit :). Bátorítani kell.Lehet megszóltak miatta.De ez teljesen természetes,és sok fiú szereti az ilyen típusú lányokat
2012. aug. 22. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is 18 vagyok, de még mindig nem jutottam el odáig, hogy hiányoljam az életemből a párkapcsolatot, ugyan nekem volt már nem is egy. Igazából nem hiányzott, most sem, inkább csak sodródom az árral. Ha kedvelek valaki, adok lehetőséget rá, hogy szeressük egymást, ennyi.

18/L

2012. aug. 22. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Én most leszek 18 éves pár nap múlva,de én is ugyanígy voltam.Nem érdekeltek,tetszett egy két pasi, de nem fogott meg senki annyira hogy járjak valakivel,meg láttam a barátnőimtől ,hogy nem sok értelme van sok negatívumot láttam a kapcsolataikban.De most van barátom,és most már tudom,hogy nem minden kapcsolat olyan mint amilyeneket láttam.Nem baj,ha nincs barátod fiatalon nem veszítesz semmit hidd el :)Örülök,hogy találkoztam itt hasonló gondolkodású lánnyal,mint én.

L/17

2012. aug. 22. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!