Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az gáz ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz ha a barátnőm bi?

Figyelt kérdés

Néha előfordul, hogy előttem is smárol más csajjal, de igazából ez teljesen hidegen hagy. Alapjáraton féltékeny típus vagyok, de amíg csajokkal van az cseppet sem érdekel. Valószínüleg azért, mert egy csajt egyáltalán nem tekintek potenciális "versenytársnak" - persze meglehet, hogy naív vagyok, de egy még sem tudja megadni azt, amit én.

Szerintetek ebből lehet gáz a későbbiekben?

2012. aug. 20. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Megujjazna más lányt? Vagy kinyalna? Szeretkezne vele?

Nem? Mert akkor nem bi csak egy idióta tini picsä :)

2012. aug. 20. 19:53
 2/8 anonim ***** válasza:
2012. aug. 20. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Gáz vagy már boccs megcsal lényegtelen milyen neművel ,de pont ezt teszi a te orrod elött lol

2012. aug. 20. 19:54
 4/8 A kérdező kommentje:
23 éves, annyira már nem tini :) mióta velem van még nem feküdt le csajjal, előtte mikor még csak szexkapcsolat fázisban tartottunk, akkor igen. Amíg nem pasival csókolózik, addig nem érdekel, de azzal úgy sem fog, mert rajtam kívül nem sűrűn talál olyat, aki tolerálja ezt a hóbortot.
2012. aug. 20. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát,eleve,ha egy csajjal smárol,amikor pasija van,akkor egy ribanc.Ha tetszik,ha nem.(eleve nem csókolok meg senkit,ha van valakim)

Aztán meg miért ne tudná egy csaj nyujtani azt,amit te?Elég ostoba ember vagy...

Nem azzal van a baj,hogy a csajod bi,hanem hogy te egy hü lyegerek,ő meg egy ribanc,akinek el engeded ezt.Amúgy ,ha az alap kérdést vesszük alapul,én ha járnék egy csajjal,és szeret,akár bi is lehet.Amig nem csal meg se csajjal,se pasival,és tényleg szeret,addig nincs gond.

2012. aug. 20. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
# 6/6---ezt a választ tanulmányozd kicsit trágár ,de szépen benne rejlik az igazság is ;)
2012. aug. 20. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem zavar,hogy saját szemed előtt csal meg?

Egy lány is meg tudja adni neki amit egy fiú -épp ez jelenti azt,hogy biszexuális.

2012. aug. 20. 21:06
 8/8 anonim ***** válasza:
ezt olvasd el: [link]
2012. aug. 22. 01:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!