Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik leszbikusok és komoly kapcsolatot szeretnének egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert eddig az összes leszbi csaj csak szexet akart. Mondjuk szerintem ők nem is voltak igazából leszbikusok csak kíváncsiak, milyen is ez. Én bármilyen leszbikus társkeresőn írok, hogy csakis komoly, de diszkrét kapcsolat érdekel, mindenki hülyének néz. Szerintük nincs komoly kapcsolat 2 lány között. Szerintetek?2012. aug. 19. 10:56
21/26 anonim válasza:
Láttom senkinek sem jönn össze semmi komoly.
Neked legalább szerencséd volt, lányok írtak, ellenben amikor én felregisztráltam ilyen oldalra biszex pasi, és hetero páros írt. Tiszta szívás. Ellegem van, hogy csak a pasiknak kellek. :(
22/26 anonim válasza:
Én is komoly kapcsolatot szeretnék egy lánnyal, de eddig én is mindig csalódtam. :(
23/26 anonim válasza:
Én is nagyon szeretnék már komoly kapcsolatot lánnyal. 19/L
24/26 anonim válasza:
Nem mindenki csak szexet akar. eddig csak rossz emberekkel ismerkedtél meg.
szerintem létezik két lány között komoly kapcsolat csak meg kell találni azt a lányt:)
Én pl komoly kapcsolatot szeretnék:)
25/26 anonim válasza:
Nekem írhattok nyugodtan, én is komoly kapcsolatot szeretnék, de eddig semmi :(
19/L
26/26 infinitytoforever válasza:
Én is komoly kapcsolatot keresek, írjatok nyugodtan :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!