Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik leszbikusok és komoly kapcsolatot szeretnének egy lánnyal?
Én is komolyat keresek,de eddig semmi:(
és sok a kamus, ez nagyban nehezít.
20/L
Nekem semmi bajom az alkalmi szexes csajokkal, de ímost valami stabilat és érzelmeken alapulót szeretnék. Az nem tud érdekelni, hogy leszbikus, bi vagy pan az illető. Egy pre op transzcsaj mondjuk necces lenne, mert érzelmileg akár működhetne is, de szexuálisan valószíüleg epic fail lenne a vége a részemről. Sajnos pan nem vagyok.
Szerintem pont, hogy az LMBT kapcsolatok, amennyiben komolyak, akkor sokkal mélyebbek, hiszen sokkal kisebb a kör amiből választani lehet, jobban megbecsüljük egymást.
Persze, a végén mindenki komoly kapcsolatot szeretne, csak sokak későn ébrednek erre rá. =) Ha mindenképp a neten szeretnél ismerkedni, akkor inkább fórumozgass meleg témájú filmeknél/könyveknél stb.-nél (nem feltétlenül meleg oldalakon), így hasonló érdeklődésű emberekkel is találkozhatsz.
A biszexualitásról pedig annyit, hogy aki emiatt utasít el valakit, az nem tudja, mit veszíthet. 2 évig voltam együtt biszex lánnyal, a végén se pasi miatt mentünk szét, hanem a drága anyóspajtás miatt...
Akivel vagy, nyilván azt szereted és vele akarsz lenni, innentől kezdve meg kit érdekel a szexualitása? 23/L
én is komoly kapcsolatot szeretnék. Nekem van kiszemeltem, de ő nem lehet az enyém, hetero és "nem szereti a leszbiket". Ezt el kell fogadnom. Pedig szeretem. Bele vagyok habarodva....:/
17/L
Nehéz dolognak tartom leszbikusként komoly kapcsolatot találni, ha nem mozogsz ilyen körökben. Interneten keresztül meg főleg, oda tapasztalataim szerint inkább az idősebbek írnak olyanokat, hogy diplomás, nem dohányzó satöbbi. :D Ha viszont elmész a bulikba, ott is legtöbbször csak vadásznak, és már én sem járok igazán ilyen eseményekre, mert jóformán ugyanazokat az arcokat látom. Nem könnyű. Nekem általában barátságból alakultak ki a kapcsolataim, ahogy a mostani is. Egyszer netről is sikerült, de akkor sem társkeresés céljából ismerkedtünk össze, egy évig csak ivócimborák voltunk. :D Úgyhogy ne keseredj el, igenis van komoly kapcsolat, de meg kell találni a megfelelő embereket hozzá. Sok sikert kívánok!
21/L
Óóó én nem voltam lánnyal, de 8 éves korom óta tudom, hogy ők is érdekelnek. Szóval tapasztalatom nincs, de szívem és érzelmeim vannak. Ha egyser össze akadnék Vele, biztos, hogy nem dobnám el kaland kedvéért, hanem a tenyeremen hordoznám és imádnám. :)
De nem vagyok ilyen szerencsés.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!