Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek szokott olyan lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek szokott olyan lenni, hogy egyszerűen csak rád tör, hogy mennyire szereted?

Figyelt kérdés
De most nem arról beszélek, hogy a párkapcsolat előtt vagy elején -- közben! Például most néztem meg (nem szégyellem) felnőtt fejjel újra az Anasztáziát, és ahogy befejeztem egyszerűen csak belém hasított, hogy nekem is van valakim, akit annyira, de annyira szeretek. Pedig nem vagyunk már a kapcsolatunk elején, lassan már egy év is lesz. Igazából csak azt akarom megtudni, hogy ti is átéltetek-e már hasonlót, mert én most tényleg úgy érzem, hogy az egyik legszerencsésebb ember vagyok a világon.

2012. aug. 15. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze.
2012. aug. 15. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Az érzelmek mindig csak úgy rámtörnek. Pl. egyik pillanatban semmi bajom, másikban meg meg akarok halni. Vagy elkezdek izgulni, hogy jajj milesz ha történik valami ciki, esetleg egy érettségi, vagy akármi miatt. Vagy hogy annyira szeretek valakit, és hiányzik. :)
2012. aug. 15. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Én szinte állandóan így vagyok vele. Csak nincs aki ezt megbecsülje... sajnos..
2012. aug. 15. 22:58
 4/5 printyoke válasza:
Nekem is vannak érzelmi kitörések.A barátommal 3 éve vagyok együtt és sokszor úgy érzem, hogy annyira szeretem, hogy egy percet sem tudnék nélküle élni és máskor pedig nem érzem ezt de attól függetlenül szeretem.Ez a hangulattól függ szerintem.Mikor milyen hangulatba van az ember,milyen idöszakba, és szerintem ez normális. :)
2012. aug. 16. 12:15
 5/5 anonim válasza:
Persze szokott! Én is érzem úgy filmnézés után vagy közben. Egyből ő jut eszembe róla. De előfordul hogy olyankor kap el az érzés mikor velem van. Szegényt ilyenkor agyba főbe puszilgatom. :) De kicsit sem bánja :D
2012. aug. 17. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!