Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kibírni hogy az exed már mással jár, ha még szereted őt?
Figyelt kérdés
:(2012. júl. 25. 01:46
1/10 anonim válasza:
sz@rd le a gec.ibe :DDD amúgy ha érdekel akkor dobj egy PÜ-t, én most vagyok túl egy szakításon kb.
2/10 A kérdező kommentje:
kb egy hónapja szakítottunk, nem tartjuk a kapcsolatot de mégis úgy intézi hogy lássam a 'boldogságát' és idegesítsen... nekem meg nincsen senkim...
2012. júl. 25. 01:49
3/10 anonim válasza:
valami elérhetőséged van? én írtam választ a kérdésedhez,nekem is hasonló volt,írj ha akarsz
4/10 anonim válasza:
felejtsd el.annyit nem ér,hogy sóvárogj miatta;)
5/10 anonim válasza:
írtam privit :) csak ismételni tudom az előttem levőket. egyébként ha jön egy másik majd később (isten ments, hogy a helyére pótlékkémnt keress valakit), rádöbbensz, hogy nem ő a világ közepe és van más aki emgérdemli, hogy szeresd... annyit epdig nem ér hogy bánkódj miatta :)
6/10 anonim válasza:
Idővel "kigyógyulsz". Gyorsan szerezz új társat.
7/10 anonim válasza:
Ha fiú vagy, fogd a legjobb haverodat, és kezdj el vele gyúrni. A beszélgetések jót tesznek a fájdalmadnak, a gyúrás jót tesz az önbizalmadnak és az izmaidnak. Akkor nem visel meg annyira, ha látod, hogy más lányok is érdeklődnek utánad.
Ha lány vagy, nem nagyon tudok jó tippet adni.
8/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)) lány vagyok amúúgy
2012. júl. 25. 02:29
9/10 anonim válasza:
HA interneten akar idegesíteni, akkor tiltsd/töröld, hogy ne fuss bele állandóan. Ha személyesen is összefutsz vele, akkor csapd el a fejed, ne foglalkozz vele. Barátnőiddel üljetek be valamerre beszélgetni, vagy filmezzetek valakinél, akármi. Én anno így viseltem el. Addig se gondoltam rá.
24/N
10/10 anonim válasza:
Én arra tanítalak,hogy a megunt játékaidat(ez esetben a pasid) add át a nyomorékoknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!