Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak hogy minden hónapba legalább 1x de van hogy többször veszekszünk? (többi lent)
Figyelt kérdés
Barátommal már több mint 7hónapja együtt vagyunk nagyon szeretjük egymást de rengeteget veszekszünk és minden veszekedésnek ugyan az a vége mégpedig békülés.. menthető ez a kapcsolat vagy csak olyan se veled se nélküled alapon békülünk ki mindig? Ha menthető ez a kapcsolat akkor hogyan érjem el hogy ne legyen több veszekedés?2012. aug. 14. 15:03
1/5 anonim válasza:
Nagyobb baj lenne ha nem veszekednétek. Heti egyszer nálunk elő szokott jönni valami, de hidd el, csak jobban összekovácsol benneteket. Másfél éve vagyunk együtt, de mindig meg tudtuk beszélni a vitáinkat. Viszont csak te érzed, hogy mehet e tovább a kapcsolat vagy sem. Azt mondod szereted, akkor nincs probléma. :) 18L
2/5 A kérdező kommentje:
Csak tudod amikor veszekszünk mindig bunkózik velem van hogy facen veszekszünk de van hogy akkor amikor épp náluk vagyunk.. és most is összeveszett velem facen már kb:4-5órája veszekszik velem és 1órája fogta magát és kijelentkezett én meg itt aggódok miatta nem-e csinált valami hülyeséget meg minden..! :S
2012. aug. 14. 15:10
3/5 anonim válasza:
Szép...
1. ne veszekedjetek facebookon... modern világ meg inden, de tessék minimum felvenni azt a szar telefont
2. ne aggódj miatta, ha ilyen nagyon felmérgesedne a párom, nem foglalkoznék vele, majd lenyugszik
3. beszéld meg vele, hogy szeretnéd ha a konfliktusaitokat rendesen beszélgetve oldanátok meg, ami bár nehéz, sokkal jobb
4/5 A kérdező kommentje:
1. Nekem nincs pénz a telefonomon neki meg nem jó a telefonja! :S
2. Előbb vagy utóbb biztos lenyugszik de nem hiszem el hogy kb: 2,5óra alatt nem tud lenyugodni! :(
3. Már mondtam neki hogy jobb lenne normálisan megoldani.. de eddig mindig meg tudtunk beszélni mindent..!
2012. aug. 14. 16:27
5/5 anonim válasza:
gondolj arra hogy milyen érzés lenne nélküle? ha érzed hogy borzasztóan hiányozna és azt érzed hogy nem tudsz nélküle élni annyira szereted akkor egyértelmű hogy mehet tovább a kapcsolat. ami a veszekedéseket illeti milyen témájú a veszekedésetek? próbáld meg azt hogy hiába esik rosszul amit mond meg bunkó akkor kezeld viccesen a helyzetet én is ezt szoktam és sok konfliktust elkerülhetsz vele , meg mintha nem vennél tudomást arról amit mond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!