Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok én?
Szerintem nem gondolta komolyan, ez csak egy szórakozás volt, ami neked persze bántó.
Lehet te is fantáziáltál már másról, attól ez még nem bűn.
Csak a párod le is írta, de nem vette komolyan, és biztos nem is tenné, ha tényleg ennyire megbánta, és még sírt is.
Ha azt választottad, hogy mellette maradsz, akkor viszont ne hozd fel neki folyton majd a témát, mert ezzel megmérgezed a kapcsolatot.
Nem olvastam el a többi hsz-t szóval bocsi ha már írtak hasonlót.
Tudom milyen ez én is facen kaptam rajta a páromat.Akkor viszont a mi kapcsolatunk elég nagy szarban volt és valahol megértem,hogy másnál kereste azt amit tőlem nem kapott meg.Így változtattam,megbeszéltük és úgy tünik nem volt rossz döntés.
Viszont a Te helyzeted más,úgy látom szerelmes vagy és azt gondoltad nincsenek gondok.Ha mindent megadsz neki szex téren és neki ez nem elég,más nők járnak a fejében...ez elég nagy baj.Az lenne korrekt ha elmondaná neked mi a probléma és megbeszélnétek.Bár ez már felér egy megcsalással szerintem.Ha az a lány történetesen a szomszédba lakna talán már túl lennének a szexen is.
Gondolom nagyon rossz most neked,de szerintem kíméld meg magad a további szenvedéstől,mert úgy gondolom Ő nem egy korrekt fiú.:/
22/L
nemtudom énse sajnos...ha tudnám, nem írtam volna ide semmit. mindenesetre azt mondta, hogy letörli magát facebookról,de nemtom fog-e bármi is javulni azzal...
köszönöm az eddigi válaszokat! azért sokat segitettetek :)
Jé az én pasim is ezt mondta:D De mondtam ,hogy ne.Nem azt akarom,hogy azért ne forduljon ez elő mert nincs face,hanem azért ne tegye,mert nem akarja.
Noss az idő mindent megold..mondhatnánk.De ez pont nem az az eset,itt neked kell választanod.Nem tudhatjuk előre melyik a jó válasz:/Talán hallgass a szívedre..vagy ha úgy érzed jónak inkább az eszedre.
22/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!