Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány, a legjobb barátom aki a szerelmem is egyben..szóval 3 honapja ismerkedtünk meg és minél többet beszélgettünk annál jobban megszerettük egymást és kb 3 napja megismerkedett egy fiúval és annyira közel kerültek egymáshoz hogy máris járnak pedig nekem is mondta hogy imád..csokoloztunk de mégsem jártunk. most pedig már ha pl nem írok neki nem is keres hogy hol vagyok meg stb. ,teljesen elhanyagol mintha nem is lett volna semmi köztünk..szerintetek mit tegyek? hagyjam ott (én szerelmes lettem amúgy belé meg ő is az volt..) vagy próbáljam vele megbeszélni? vagy szerintetek semmi értelme? :( (csak nagyon rossz hogy még elis hanyagol amikor egymás legjobb barátjai voltunk és mindent megbeszéltünk)2012. aug. 13. 12:54
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos hogy ő is szerelmes volt beléd, ha három nap alatt rögtön már egy szinte ismeretlen fiúval elkezd járni.
2/5 anonim válasza:
Ez felejtős sajnos.Ha téged annyira szeretett volna,most veled lenne.
3/5 anonim válasza:
valószínűleg nem volt beléd szerelmes.. vagy lehet hogy nem tudsz valamiről.
4/5 anonim válasza:
Hát, ha ennyi miatt elhanyagol akkor, nem jelenthettél neki olyan sok mindent... De megpróbálhatod vele megbeszélni. Kérdezd meg, hogy miért hanyagol el? Végül is szóból ért az ember.:S Aztán írj, hogy mi történt!!
5/5 anonim válasza:
Mond el neki őszintén mit érzel, mond el, hogy bánt az, hogy így elhidegültetek egymástól és, hogy ő neked nagyon fontos.
Ő nem volt szerelmes beléd, szeretett/szeret téged, de mint közeli jó barátot, vagy netán többet érez annál.
Viszont az, hogy így elhanyagol nem jelent túl jót.
Beszélj vele!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!