Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sok a korkülönbség? Lány:15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a korkülönbség? Lány:15 Fiú:20 (többi lent)

Figyelt kérdés

Sokan mondták már, hogy érettebb vagyok a koromnál és ezt én is észrevettem már...Nagyon jól megértjük egymást és ragaszkodik hozzám, nem az a tipikus mai fiú aki egyik buliról a másikra megy,ő gyengéd és udvarias. Közös témánk is van mindig:)

De anyum mindig azt mondja, hogy ez a fiú már tőlem többet akar majd később 2-3 hónap múlva és én ezzel tisztában is vagyok,de szerintem a szerelem bárminél fontosabb és úgygondolom, hogy nem a kor számít hanem az amit érzünk egymás iránt. Tanácsokat szeretnék kérni tőletek remélem kapok párat.

2012. aug. 12. 13:39
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Sok,kislány vagy még a fiú meg szerencsétlen ha nem talál nőt csak gyereket maga mellé
2012. aug. 12. 13:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ilyen jófej, akkor ugyis várni fog rád. Hajrá, de csak óvatosan.
2012. aug. 12. 13:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valóban egy 20 éves srác majd többet akar pár hónap múlva 100%. Tényleg nagy a korkülönbség, de pár év múlva ez nem fog annyira szembeötlő lenni. Szerintem, ha a szerelem nagy és éretten álltok a kapcsolathoz, ez nem akadály. Testvérem barátnője 16 volt, amikor ő 23, mindenki furcsállta, most bátyám 26 a lány 20 és senki nem szól egy szót sem.
2012. aug. 12. 13:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én pl 20 éves srác vagyok, és 15-21 évesek közül keresgélek. Ismerek érettebb lányokat akik 15 évesek. Normálisak és lehet velük beszélgetni. És mivel én is rendes srác vagyok, tudok vele várni.
2012. aug. 12. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem sok,egy 15 éves kislánynak már az érdeklődési köre és a napi problémái is mások,mint egy 20 évesnek,arról nem is beszélve,hogy egy 15 évesnek a szex nagyon korai a 20 évesnek már szüksége van rá,és nem évek hanem hetek hónapok múlva.Arról nem is beszélve,hogy az a fajta fellángolás és gyerekszerelem amit esetleg érezhetsz az hamar elmúlik,az igazi szerelemnek több idő kell,érettség.20 évesen már 18 alatt nem keresgéltem,sőt 18 évesen 17-18 alatt,mert éretlenek,gyerekek még.Véleményem szerint egy 20 éves srác csak akkor keres kislányt barátnőnek ha meg akarja dugni,vagy ha a saját korosztályában sikertelen. 23F
2012. aug. 12. 13:54
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

Tanács kell?

Készülj fel hogy olyan emberekbe is fogsz botlani akik emiatt fognak rátok rossz szemmel nézni.

Légy óvatos mert aki még nem tudott a koránál fogva kellő tapasztalatot szerezni azt könnyebben átverhetik,és egyes emberek tökélyre fejlesztették mások csőbe húzását amibe sok középkorú nő is "beleesik".

Remélem jó lesz nektek egymás mellett.

2012. aug. 12. 13:57
 7/10 anonim ***** válasza:
2012. aug. 12. 14:09
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem sok.
2012. aug. 12. 16:49
 9/10 anonim ***** válasza:
70%

Egyáltalán nem sok, ha szeretitek egymást. Az tök mindegy, hogy ez a fellángolás könnyen elmúlhat. Nem azért fog elmúlni, mert a lány 15 éves. Egy 30 éves nőnél is elmúlhat.

És "kedves" 7. válaszoló! Mivel a kérdező már elmúlt 14 éves, nem számít pedofíliának, de azért örülünk, hogy vicces próbáltál lenni.

2012. aug. 14. 10:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek akik úgy gondolják, hogy nem sok a korkülönbség:)
2012. aug. 14. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!