Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP, hogyan érjem el, hogy belémszeressen egy gimnazista?
Figyelt kérdés
Ősszel megyek gimibe, és még nem volt komoly kapcsolatom. (Milyen meglepő 15 évesen, haha.)
Nagyon szeretnék egy-két évvel idősebb barátot (egy érettebb gondolkodásút). A külsőmmel elégedett vagyok, a belső értékeimet igyekszem szépíteni. Hogy találhatnék a gimin belül olyan srácot,aki helyes,művelt, és nem csak dugni akar? (Légyszi,ne jöjjön senki azzal,hogy álmaimban,mert van ilyen, csak nem tudom,hol keressem.) A könyvtárban? Buliban? A kosárcsapatban? És hogyan ismerkedjek?
2012. aug. 10. 21:41
11/13 A kérdező kommentje:
Értem :) biztos jó lehetett.
2012. aug. 12. 22:52
12/13 anonim válasza:
ameddig tartott jó is volt(igaz nem tartott valami sokáig:2 hónap). utána szakított(unk). az nem volt olyan kellemes érzés:D most meg megtudtam pár dolgot, hogy miket mondtak rólam a hátam mögött(osztálytársak) -.- mindegy nem foglalkozom azokkal,biztos unalmas a kis életük:D
13/13 A kérdező kommentje:
Jaja eléggé unatkozhattak...:)
2012. aug. 14. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!