Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP, hogyan érjem el, hogy belémszeressen egy gimnazista?
Figyelt kérdés
Ősszel megyek gimibe, és még nem volt komoly kapcsolatom. (Milyen meglepő 15 évesen, haha.)
Nagyon szeretnék egy-két évvel idősebb barátot (egy érettebb gondolkodásút). A külsőmmel elégedett vagyok, a belső értékeimet igyekszem szépíteni. Hogy találhatnék a gimin belül olyan srácot,aki helyes,művelt, és nem csak dugni akar? (Légyszi,ne jöjjön senki azzal,hogy álmaimban,mert van ilyen, csak nem tudom,hol keressem.) A könyvtárban? Buliban? A kosárcsapatban? És hogyan ismerkedjek?
Én a suli könyvtárban lógok csomó szünetben :DD Nem feltétlen a könyvek miatt, hanem jó kis társaság van ott vegyes korral. :)) Meg a könyvtárosunk is jó fej. Átlagos kinézetű vagyok fejre, testre meg még fogyózom. Kérdés? Lehet találni, de ne keresd görcsösen. Majd én megtalállak :PPP (vagy más :DD). Csak légy nyitott és ne ülj az osztályteremben folyamatosan. oda nem megyek be ismerkedni.
2012. aug. 10. 21:43
3/13 anonim válasza:
Villants.
2012. aug. 10. 21:44
4/13 A kérdező kommentje:
Hát, nem vagyok egy bögyös bombázó, inkább az az 'aranyos ' fajta, nem tudom,hogy csak a külsőm annyira megfogná-e...
2012. aug. 10. 21:46
5/13 anonim válasza:
Az ilyen fiúkat, mint amit te keresel, az átlag fog meg :)) Még mindig a könyvtáros voltam :P
2012. aug. 10. 21:47
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2. válaszoló :)) És egy idegen lány milyen dumával menjen oda ismerkedni?
3.: Láttál te ilyet a szövegben,hogy könnyűvérű lotyó baszópajtit keres, aktus az emeleti szertárban? mert én nem :D
2012. aug. 10. 21:50
7/13 anonim válasza:
miért kéne elérni ezt?ismerkedni kell.
De a mai fiatalok többsége csak dugni akar,aki meg nem.Azt pedig lenézik a lányok,mert általában véznák,vagy csúnyák.
Vagy csak barátzónába kerülnek be
2012. aug. 10. 21:51
8/13 anonim válasza:
mesélek PM-ben, hogy mikkel lehet közelíteni úgy, hogy ne érzékelje a dolgot, és úgy, hogy igen :DD várj egy kicsit.
2012. aug. 10. 21:51
9/13 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el, hogy mindegyik csak azt akarja :)) leteznek meg szerintem normalis emberek, es amugy, egy semmi csocse nincs csajon mit szeretnenek dugni?? :)) nincs amit megkivanjanak kb ha nem rakja ki a hasat, feneket, hatat stb...
2012. aug. 10. 21:57
10/13 anonim válasza:
biztos találni fogsz:) én most voltam 9-es, és összejöttem egy 2 évvel idősebb sráccal, pedig én évközbe nagyon zárkózott voltam meg minden.én nem is "keresgéltem", csak simán elmentünk egy délután valamerre és így kezdődött. már nem vagyunk együtt egyébként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!