Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Nektek miért nem jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek miért nem jönnek be a kis cuki aranyos szőke lányok?

Figyelt kérdés

Már volt itt több kérdés ahol azt írtak a fiúk az ilyen lanyokra, hogy nem jönnek be. Mi az oka?

Természetesen nem az ilyen 14-15 evesekrol beszélek.

Mi a gond a cuki, bájos, aranyos szőke lányokkal?

2012. aug. 10. 09:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem ami cuki. Rám is mondják lányok (inkább ari meg édi, de cuki is), fel is bsz. Felszínesség. A cukiság mögé bújva lehet az ember bármilyen, majd pislog hozzá, és jön a "viszont cuki vagyok". Nem szeretem ha fsznak néznek. Nekem ez az oka amiért nem jönnek be.

26/f

2012. aug. 10. 10:18
 12/19 anonim ***** válasza:
A cuki, bájos, aranyos az azt jelenti, hogy nem szeret dugni? Akkor ez a baj vele. Ha cuki, bájos, aranyos, és dugni is szeret, akkor a legfrankóbb egy ilyen csaj.
2012. aug. 10. 10:51
 13/19 anonim ***** válasza:
rövid távon semmi gond, csak vannak azok a fránya előítéletek... amiknek sajnos egy része igaz szokott lenni... persze tisztelet a kivételnek! :-)
2012. aug. 10. 11:56
 14/19 anonim ***** válasza:

Na én pont ilyen vagyok,amilyet leirtál(163cm,45kg,hosszú szőke haj,állitólag aranyos, bájos és cuki)...és tapasztalatom szerint nagyon is bejön ez a tipus a pasiknak.:)

Pláne az erősebb férfiasabbaknak. A barátom is ilyen(195cm),4éve vagyunk együtt.

Persze ha egy ilyen tipusú lány,sötét,idióta, felszines és plázacica az már azért nem túl csábitó.:)

Ha viszont érett gondolkozású,értelmes,gyengéd,tényleg aranyos,bájos,szeretvaló egy lány, akkor nagyon is sokan akarják.

A hajszin szerintem meg mindegy.

21/l.

2012. aug. 10. 15:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Sztem rossz helyen keresel, vagy még nem találtad meg azt, akivel érdemes járni. Rengeteg fiúnak, akit ismerek, ez az ideálja. Én meg a seszínű feketésbarna hajammal, pluszkilóimmal, 159 centimmel éreztem úgy, hogy nem kellek senkinek, aztán mégis :).
2012. aug. 10. 15:35
 16/19 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező!

Azért írták sok kérdéshez azt a választ, hogy nem a szőkék jönnek be nekik, mert nem akarták, hogy a más hajszínű lányok rosszul érezzék magukat. Csupán ennyi az oka.

2012. aug. 12. 12:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Azonkívül hogy a pénzre és a fekete BMW-re hajtanak, tényleg semmi...

Ja meg hogy legyél Justin Bieber.

2012. aug. 15. 23:38
 18/19 anonim ***** válasza:
16-os, én nem azért írtam. Én tényleg nem szeretem a cuki muki lányokat és ez volt az oka.
2012. aug. 16. 12:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Itt szinte az osszes komment egy nagy baromsag. Milyen "eloiteletek"? Ezek a dolgok nem a hajszintol fuggenek. Az ha valakinek szoke a haja akarata ellenere, pl olyannak szuletett, vagy ha festi, mindegy, nem biztos hogy nem intelligens. Sot. Akik meg ezen az elven gondolkodnak meg valaki irta itt, hogy o hanyni tud a szokektol, hat annak azt mondom, hogy en meg az olyan emberektol hanyok, mint amilyen O. Rovidre fogom a szot. A hajszin, semmit nem jelent, ahhoz, hogy velemenyt tudjal nyilvanitani az adott szemelyrol, ismerd meg, aztan beszelj ilyeneket rola. Pl. rengeteg barna es voros, fekete haju r.bancot lattam mar, s olyat is akinek egy ertelmes mondata nem volt. Nem tudom miert a szokeket mondjak el mindennek. Tan nem irigyek vagytok? Ja, de.
2016. aug. 25. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!