Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek miért nem jönnek be a kis cuki aranyos szőke lányok?
Már volt itt több kérdés ahol azt írtak a fiúk az ilyen lanyokra, hogy nem jönnek be. Mi az oka?
Természetesen nem az ilyen 14-15 evesekrol beszélek.
Mi a gond a cuki, bájos, aranyos szőke lányokkal?
Én nem szeretem ami cuki. Rám is mondják lányok (inkább ari meg édi, de cuki is), fel is bsz. Felszínesség. A cukiság mögé bújva lehet az ember bármilyen, majd pislog hozzá, és jön a "viszont cuki vagyok". Nem szeretem ha fsznak néznek. Nekem ez az oka amiért nem jönnek be.
26/f
Na én pont ilyen vagyok,amilyet leirtál(163cm,45kg,hosszú szőke haj,állitólag aranyos, bájos és cuki)...és tapasztalatom szerint nagyon is bejön ez a tipus a pasiknak.:)
Pláne az erősebb férfiasabbaknak. A barátom is ilyen(195cm),4éve vagyunk együtt.
Persze ha egy ilyen tipusú lány,sötét,idióta, felszines és plázacica az már azért nem túl csábitó.:)
Ha viszont érett gondolkozású,értelmes,gyengéd,tényleg aranyos,bájos,szeretvaló egy lány, akkor nagyon is sokan akarják.
A hajszin szerintem meg mindegy.
21/l.
Kérdező!
Azért írták sok kérdéshez azt a választ, hogy nem a szőkék jönnek be nekik, mert nem akarták, hogy a más hajszínű lányok rosszul érezzék magukat. Csupán ennyi az oka.
Azonkívül hogy a pénzre és a fekete BMW-re hajtanak, tényleg semmi...
Ja meg hogy legyél Justin Bieber.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!