Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen aranyos ajándékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen aranyos ajándékot adjak a barátomnak a szülinapjára, ami rám emlékezteti?

Figyelt kérdés
Tortát azt fogok neki csinálni, de szeretnék valami maradandóbbat is adni neki, amire ránéz és eszébe jutok, ugyanis távkapcsolatban fogunk élni... Ötletek?

2012. aug. 8. 10:36
 1/9 anonim ***** válasza:
csináltass neki olyan nyakláncot ami ilyen szív alaku és széttörhető és akkor az egyik felébe lesz írva a te neved az nála lesz a másik felébe pedig az ő neve és az nálad lesz :D
2012. aug. 8. 10:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Ahha ez aranyos ötlet :D csak nem hiszem h hordaná, nem is várnám el tőle :DD
2012. aug. 8. 10:47
 3/9 anonim ***** válasza:

fényképkeret képpel? én egyszer vettem neki egy nagyon szép üveg keretet amire kis strasszok voltak felragasztva szív alakba és bele raktam egy képet magamról :)

N22

2012. aug. 8. 11:20
 4/9 A kérdező kommentje:
ez tök jó, csak már korábban elsütöttem, közös képeinket tettem bele :)
2012. aug. 8. 11:24
 5/9 anonim ***** válasza:
hmm...akkor őőő...pl én karácsonyra lerajzoltam magunkat (volt egy nagyon jó közös szalagavatós képünk) és azt adtam Neki, könnybe lábadt a szeme :)
2012. aug. 8. 11:25
 6/9 A kérdező kommentje:
az a gond h nem tudom túl jól rajzolni :S
2012. aug. 8. 11:28
 7/9 anonim ***** válasza:
háááát akkor passzolok :) párnára nyomtatni fényképet?
2012. aug. 8. 11:30
 8/9 A kérdező kommentje:
ez tetszik!:))
2012. aug. 8. 11:31
 9/9 anonim ***** válasza:
nah, örülök :D
2012. aug. 8. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!