Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj? :c
Noss több mint 1 éve nincs barátnőm (igen 1 éve nem is voltam senkivelse)
Eléggé szeretet hiányos vagyok..:|
Az okot nemtudom h miért nincs félénk vagyok picit szoval nem is szoktam kezdeményezni ha meg esetleg ugyvan hogy talalkozok egy lánnyal (ismerösökkel) mindig a háttérbe vagyok és csendesvagyok és nemtudom miért..
Egyszerüen nem kellek a lányoknak vagy en nemtudom pedig sosem a külsöt néztem (jo persze nem ez dominál csak adjon magára) másik meg lett vona alkalmam többlánnyal is lefeküdni de én hányok az ilyen kis fa*zhiányos lányoktol .. komoly kapcsolatot szeretnék de nemtudom miért nem jönnek össze a dolgok..
F/18
én most magamból indulok ki, velemis hasonló van bár én csaj vagyok viszont én tudom, hogy azért mert egyszerűen nem vagyok szerelmes és ha nincs meg ez az érzés akkor nem kezdeményezek beszélgetést meg stb...bár igaz, hogy kezdeményezés nélkül még az esélyt sem adjuk meg az érzésnek de manapság nagyon ritka az olyan ember aki megis érdemli a szeretetet és nem csak kihasznál...persze az olyan ember is ritka aki tényleg a szeretetet keresi és nem csak a szexet egy éjszakára
és általában ha két ember egymásra talál és szeretik egymást akkor a távolság vagy valami mindig vaan
Nos több mint 2 éve nincs barátom.(igen szűz vagyok.)
Igen én is szeretet hiányos vagyok. Nem vagyok félénk, meg nem is igazán válogatok. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért pont nekem nem jön össze semmi. Oké jó, nem vagyok egy szupermodell. Nem vagyok 40 kg. Csak pár kiló felesleg van. A van mit rajta fogni kategória. De egyszerűen még se, semmi. Még csak sz.xhiányos srácok sem akadnak rám. 17/L
Nos, nekem 1,5 éve nincs barátnőm, és sokszor én is szeretethiányos vagyok.
Én már annak is örülnék, ha az a lehetőség, amit leírtál (szex egy csajjal) számomra elérhető lenne, de még ez sincs :-/
Nálad szerintem ez a háttérbe húzódás okozza a problémát. Hülye példa, de a Mona Lisa képén se azt nézi mindenki, hogy milyen szép a háttér! Próbálj kicsit jobban megnyílni!
24/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!