Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szeretek bele minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretek bele minden fiúba aki szép és kedves velem?

Figyelt kérdés
13. éves vagyok és nem tudom miért de minden fiúba beleszeretek aki csak egy kedves szót is szól hozzám. Nem az összesbe hanem csak abba aki helyes, szép, kedves, aranyos. Aztán gondolom h ugysem érhetek ennek a lánynak a nyomába meg minden. Aztán 2- hétig szenvedek szomorkodok és utána jön egy másik aki nézrám folyton. Mosolyog és én máris beleszeretek. Tudom, hogy ez nem igazi szerelem, meg minden de már annyira utálom, hogy szenvedek emiatt, megohgy nem vagyok boldog. Kérlek ne irjatok olyanokat, hogy menjek lefeküdni, meg barbizni.

2012. aug. 7. 23:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%

mert naiv vagy :D

és nem vagy válogatos.ennyi

2012. aug. 7. 23:17
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
nem szeretsz bele, csak azt hiszed. többet gondolsz bele, mint ami valójában van. csak túlságosan arra vágysz, hogy legyen valakid...ezt teszi a média
2012. aug. 7. 23:19
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Szerelmes vagy a... szerelembe. Ez még nem igazi szerelem.
2012. aug. 7. 23:21
 4/13 A kérdező kommentje:
és az a baj, hogy az összes olyan elérhetetlen vagy túl menőő s tul sok lány fut utána :(
2012. aug. 7. 23:24
 5/13 anonim ***** válasza:
mert még fiatal vagy. remélhetőleg kinövöd.
2012. aug. 7. 23:31
 6/13 anonim ***** válasza:

hát igen van ilyen, de ezt nem fogja kinőni, ez az evolúció folyamata, hogy a lányok csak a legelőnyösebb hímekhez vonzódnak, ezért kell nekünk tökéletesek lenni mindenbe

F19

2012. aug. 7. 23:39
 7/13 poiu ***** válasza:
75%
Szeretethiányod lehet. Emiatt alacsonyan értékeled magad. Innentől ördögi kör: jól esik a kedvesség, de nem hiszed, hogy érsz annyit... Én nem ismerlek, de mondjuk játszd azt két hétig, hogy Te is kedves vagy és megérdemled a kedvességet. Ez nem azt jelenti, hogy a kedves srácok belédzúgnak, csak annyit, hogy kedvesek maradnak. Ez az első lépés...
2012. aug. 23. 15:11
 8/13 anonim ***** válasza:
43%
Ez nálam is így szokott lenni 14/f Egy csaj rámvigyorog máris beleszeretek. Csakhát nekem azért könnyebb ez mivel ha nem látom 1-2 napig akkor már úgyis csak a melleire meg a seggére emlékszek. Ezért jobb a fiúknak :DD Remélem segítettem xd
2012. aug. 23. 15:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez aranyos volt, kérdező. :)

Ki fogod nőni, ezek csak hormonok.

2012. aug. 23. 15:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Mert egy szeretetkurv@ vagy!

Elkényeztettek anyádék, és most ki akarod élni magad.

2012. aug. 23. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!