Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex barátnőm ezt miért csinálja? :D
Figyelt kérdés
Amióta szakítuttunk 3 nap..folyton facebookon ossza, hogy ő mennyire boldog, meg ilyen idézeteket rak ki, hogy ne bánd, hogy megtetted mert amikor megtetted akkor boldog voltál stb:D meg, szíveket írogat meg ő megtalálta állítólag az igazit és nem akar rajta kívűl már senki mást..ezt írta nekem..én már nagyoból túl tettem magam rajta magam csak nem értem, hogy ennek mi az értelme...nekem nem kell más, hogy el tudjam felejteni testépítek minden, és tudom ,ha nagyon akarnák mást akkor tudnák kapni..csak nekem nem kell hozzá más van elég akarat erőm egyedül is:) és az idegesít még az egészben ,hogy ő azt hiszi, hogy nélküle most én megvagyok halva.
7 hónapig votunk együtt 4 hónap volt mire "megszerzett" én 19 ő 25
2012. aug. 7. 13:03
2/10 anonim válasza:
fájdalmat szeretne okozni neked féltékennyé arar tenni de ebbol adodoan te jársz a fejében állandoan!
2012. aug. 7. 13:03
3/10 A kérdező kommentje:
:D hát ja már én is kezdem elhinni ,hogy tényleg megtalálta az igazit..
2012. aug. 7. 13:06
4/10 anonim válasza:
Ha szakítottatok akkor miért érdekel?? Csinálja, mert valószínűleg így akarja magára vonni a figyelmed.... Vagy mert (már bocsi) de egy p.csa! Soha nem bírtam ezt" olyan szerelmes vagyok....jujj" maszlagot! És ha te am is le tudod ezt zárni magadban, akkor nem mind1??? Nekem mind2 exem ismerősöm, de nem nézegetem az adatlapjukat! Ha meg nem tetszik, töröld! Ennyi! 23L
2012. aug. 7. 13:07
5/10 A kérdező kommentje:
megtörtént:D
2012. aug. 7. 13:08
6/10 anonim válasza:
Már bocsi, de 25 évesen ilyet csinálni?! :)
2012. aug. 7. 13:08
7/10 anonim válasza:
Mert az ex nőd buta és ostoba! A fészbukon megosztás, meg egyenesen gyerekes, nevetséges és szánalmas, szóval örülj, hogy megszabadultál egy ilyen éjsötét, buta, primitív libától!
2012. aug. 7. 13:11
8/10 anonim válasza:
3 nap alatt elfelejtetted??? azigen?...
2012. aug. 7. 13:28
9/10 anonim válasza:
Mert nem akarja,hogy azt hidd miattad kiborult.Azt akarja,hogy boldognak lásd.Persze nem biztos,hogy boldog is,inkább csak elhitetni akarja.
Ugyanakkor...:D Mikor mi szakítottunk rá pár napra kitettem egy pozitív idézetet,mert komolyan is gondoltam annak a szövegét.Igazságszerint én tényleg boldogabb vagyok az ex nélkül.:D Fb nem igazán használom,inkább msnt.De ha valamit mégis kitennék az tuti pozitív lenne,mert így érzem magam.:D Nem csak elhitetni akarnám.
2012. aug. 7. 13:35
10/10 anonim válasza:
hát...ez elég gyerekes.szakítás után beszéltek még?szerintem tiltsd le mindenhonnan,hogy ne is tudjatok egymásról(ha nem akartok kibékülni,meg semmi ilyesmi).
vagy ne válaszolj neki,ne figyelj rá,és talán egy kis idő múltán észreveszi magát,hogy milyen nevetséges,és abbahagyja.mondom: talán
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!