Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek is ilyen nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek is ilyen nehéz 'normális' párt találni, vagy csak nekem?

Figyelt kérdés

Az első pasim nagyon helyes volt, szerettem is, de idő közben kiderült, hogy nagyon agresszív.

Azóta aki tetszik, annak vagy nem jövök be, vagy eljegyezte a barátnőjét, vagy csak a szexet akarja.

Azt tapasztalom, hogy azoknak jövök be, akik nem az esetem. Most is egy olyan pasi szeretné, hogy a barátnője legyek, aki nem az estem. Kedves, szimpatikus, de mint pasi nem jön be. Így nem szeretnék fejest ugrani egy kapcsolatba, hogy szimpatikus, de nincs meg a szikra...

18l

2012. aug. 6. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem azért adhatnál esélyt a kevésbé helyes de rendes pasiknak is. Tapasztalatom szerint nem abból lesz jó kapcsolat ami hirtelen fellángol, hanem ami lassabban alakul ki. Bár sokan csak mondják de számomra mindig a belső volt a fontos. Egyszerűen ha megszerettem valakit szebbnek láttam és az a fontos hogy én annak lássam a páromat.
2012. aug. 7. 03:07
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Említette, hogy adott már nem egy esélyt, de nm ment.
2012. aug. 7. 11:46
 13/13 harkow válasza:
igazad van!
2016. jan. 7. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!