Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ha visszautasít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha visszautasít egy lány azt, hogy kell lereagálni?

Figyelt kérdés

Ha tegyük fel elhívok egy lányt randira és akár egyértelműen akár burkoltan nemet mond akkor erre mit kell/lehet mondani? Kell egyáltalán valamit vagy csak egyből szia és elmegyek?

17f

2012. aug. 5. 23:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ienkor tovább kell beszélgetni lazulni hülyülni lássa rajzad h vidám vagy s nagyba baszol a fejére mert ha ő nem akkor majd holnap mész mással :D ez felbassza őket és lehet késöbb igent mond... lényeg h ne te leggyél a nyomi mert elküld hanem ő a hülye hogy elhalasztott téged :D true story :)
2012. aug. 5. 23:35
 12/20 A kérdező kommentje:

nyilván nem úgy kérdezném, hogy randizunk? xD

de most akkor mit kell mondani mert kb mindenki mást írt?

2012. aug. 5. 23:36
 13/20 anonim ***** válasza:
ha te is látod, hogy nem jössz be neki, akkor nem kell semmit reagálni rá. Nem szabad tovább pazarolni rá az értékes energiáidat. Hidd el egy LÁNY sem ér annyit. Ha már most nagyok az igényei mi lesz később. Alapból hulladék az olyan! :)
2012. aug. 5. 23:41
 14/20 anonim ***** válasza:
Akkor kifejtem érthetőbben. Ne úgy tedd fel a kérdést, hogy randizunk, mert erre ha nemet mond akkor vakarhatod a fejed, ha viszont 1 kávéra akarod meghívni és nemet mond akkor legfeljebb azt mondod, hogy "akkor majd talán legközelebb" vagy megkérdezed, hogy "nem szereted a kávét" lazán és ennyi. Nem randira hívtad csak kávézni ami gyakorlatilag randi, így ha nemet mond nem kell kínosan érezned magad, mert te csak kávézni szerettél volna...
2012. aug. 6. 00:20
 15/20 A kérdező kommentje:
mondtam már, hogy nem szó szerint "randira" hívnám ennyire én se vagyok hülye, nem is ez volt a kérdés...
2012. aug. 6. 00:23
 16/20 anonim ***** válasza:

Bameg akkor meg nem értem mi a probléma. Ha nem teszed fel neki nyíltan a kérdést, hogy randizunk? akkor nem mond nemet. Na mind1.

Voltam már én is olyan helyzetben, hogy nyíltan rákérdeztem és nemet mondott a csaj, kicsit győzködtem stb és összejött, de ha nem jött volna össze akkor valami vicceset mondam volna inkább a ribancozás helyett.

Frusztrált vagy dühös ne legyél, mert azt naon nem csípik a nők...

2012. aug. 6. 01:00
 17/20 anonim ***** válasza:
57%

te: Szia eljössz velem tevegelni.

ő: bocs de nem érek rá.

te: előfordul, nehéz bezsúfolni a sok teendőd közé egy kis kikapcsolódást

ő: igen, kicsit zsúfoltak a napjaim

te: ááá, mik terhelnek le ennyire?

ez egy elképzelt beszélgetés a lényeg hogy egyszerűen vezesd tovább a témát, ne akadj fent azon hogy nemet mond, vedd lazára a figurát

2012. aug. 6. 03:58
 18/20 anonim ***** válasza:
és egy kicsit lehetsz csipkelődős is, mint a kicsit ironikus megállapításnál hogy nehéz bezsúfolni egy kis kikapcsolódást
2012. aug. 6. 04:00
 19/20 anonim ***** válasza:

nagy alázattal tudomásul veszed és odébb állsz.

ez a fajta magatartás később még nagy előnyt fog jelenteni a számodra.. (én már csak tudom) :)

2012. aug. 6. 17:58
 20/20 anonim válasza:

Szia!

A kérdésedre nincs egyszerű válasz!

A legfontosabb, hogy készülj fel a nemleges válaszra és ha azt kapod akkor egyszerüen fogadd el.

Ne legyél megsértve, ne legyél bunkó!

Viszont próbálkozz bátran tovább, ha látsz az "igen"re esélyt.

A kérdésed azért nehéz, mert minden lány más, és az sem mindegy, hogy milyen szituban vagytok!

Idegen csajokra gondolsz?

Ha igen, akkor minden mindegy, mert úgysem találkoztok többet, így te is könnyebben viseled a visszautasítást!

Ismerős a lány?

Akkor legyél totál felkészült.

Ha csak utalgatsz arra, hogy elmehetnétek valahova, de ő nem akár, akkor fogadd el és mosolyogva mondd, hogy: hmmm, oké!

Ha komolyan nekiugrasz, akkor ismét csak mosolyogj, de azért tedd hozzá, hogy sajnálod és ha meggondolja magát akkor az ajánlatod később is áll!

Kicsit elkalandoztam, de remélem tudtam segíteni!

ui: csajozni nem bonyolult, csak csinálni kell!

2012. aug. 7. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!