Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok az nagy baj ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok az nagy baj ha egy srácnak nincsen kocka hasa?

Figyelt kérdés
Ezen kívül mi a fontosabb nektek egy fiunál?Az hogy izmos legyen vagy mi a legfontosabb? 14/F

2012. aug. 3. 23:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Na bazz kettes..látom a hasadban van az anyag,nem a fejedben.Amúgy nekem nem annyira kockás a hasam,de széles a vállam,van mellizmom,izmos karom és stírölnek így is a csajok:) A kockahas csak egy extra,nem alspvető feltétel
2012. aug. 3. 23:12
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem a kocka has a lényeg, nálam inkább ott dől el a dolog, hogy a fejében mi van. Persze ha sportol, azt értékelem. Inkább az a lényeg, hogy ne legyen kövér, punnyadt, görnyedt, ápolatlan stb. Szóval nem a kocka has a legfontosabb.

21/L

2012. aug. 3. 23:32
 13/19 A kérdező kommentje:
értem :)
2012. aug. 3. 23:53
 14/19 anonim ***** válasza:

Hallod srác, ez egyáltalán nem számít :) Én egyesek szerint "mackós" vagyok, mások szerint tök normális alkat, de ami biztos, hogy távol állok a kockahastól de nagyon. Igaz sokak szerint helyes vagyok, cuki, vonzó, aranyos, sármos :D hallottam én már mindent :D de a lényeg az, ahogy eladod magad! Ha jó stílusod van és magabiztos vagy, férfias (jó 14 évesen ez kicsit más:D) nyert ügyed van.

Aki meg csak a kockahasra hajt egy felszínes pics@, egy dugást majd kukát érdemel, nem többet.

2012. aug. 4. 02:35
 15/19 anonim válasza:

szerintem a kocka has egyátalán nem lényeg az egyik ismerősöm is elkezdett gyurni most erősemberkedik

szerintem nagyon helyes volt és akkor még barátnői is voltak most pedig már egy kigyúrt állat és szerintem nem szép most berátnője sincs nyakát 4 kézzel sem érnéd körbe (bár mondjuk az erősemberkedésben jó)

de nekem kifejezettten nem jön be ha egy fiúnak kocka hasa van ha csak 1 kicsi van még elmegy de nekem ne legyen túl izmos azmár nem szép

13/L

2012. aug. 4. 11:00
 16/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :D
2012. aug. 4. 11:37
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ide most nem olyanokat kéne írni, hogy a belső fontosabb a külsőnél ugyanis ha egy fiú megnézz magának egy lányt akkor nem azt látja rajta meg, hogy milyen kedves, vicces, okos stb. hanem azt, hogy jó a segge meg a melle és szép az arca. Aztán megismerkedik vele és kiderül, hogy belsőleg milyen. És persze a csajoknál is ugyanez van. A belső fontosabb ugyan de a külső ami oda vonz a másikhoz. Ezért kell a csúnyább emberkéknek először haverkodni nem pedig egy buliban oda menni egy csajhoz/pasihoz. Mert úgy nem jön össze. A barát zóna meg kikerülhető annyi kell, hogy csak HAVERKODJ és ne BARÁTKOZZ.

15/L

2012. aug. 5. 03:07
 18/19 A kérdező kommentje:
köszi :D
2012. aug. 5. 10:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Na kérem, a kockahashoz az kell, hogy a testzsírtartalmadat 1% körül tartsd, ami nem csak szinte lehetetlen, hanem egészségtelen is. Akik TV-ben kockahassal flexelnek, azok ez a főfoglalkozásuk, napi 8 órában gyúrnak. Ráadásul egy felvételre fel szoktak készülni. Kiszárítják magukat, bekenik a testüket barnítóval, és bedurrantják az izmaikat egy intenzív edzéssel. Ilyenkor az izmok a mikrosérülések miatt feldagadnak és vízzel telnek meg. Ennyit a kockahasról.
2013. jan. 30. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!