Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint másfél éve vagyunk együtt. Hiányoznak a barátok is, de a bnőm azt mondta hogy ha foglalkozok a haverokkal rajta kivül, akkor vége. Szerintetek?
Első nekifutásra azt mondanám, hogy beszéljétek meg.
Mivel úgyse használ, jön a második gondolat, hogy hagyd ott a búsba. A Nőd irigy/féltékeny/önző és még néhány negatívum.
Ha szeretnél mellette maradni és a haverokkal is lenni - nélküle - akkor szerintem ajánlj üzletet:
Ha van olyan dolog - főleg szexuális - amit te szeretnél, ő pedig nem, akkor "Ha te ezt megcsinálod nekem, azon a héten/másnap nem találkozok a haverokkal"
Vagy állj elő nevetséges dolgokkal, ahogy ő is teszi: "Ha rajtam kívül bárkihez hozzáérsz, vagy megpuszilod, vége a kapcsolatunknak, nincs apelláta.". Hátha megérti, hogy valamit nem csinál jól...
21F
Hany ember irja meg, hogy mehet a levesbe a csaj. Ne legyel mar puha pocs!
A nagy boldogsagban egyszer csak azt veszed eszre, hogy ott hagy mert nem vagy elegge ferfias! Nem szereted, megszokatad es kenyelmes! Sot o sem szeret mert egy normalis kapcsolat nem arrol szol ki mennyire tud a masik felett uralkodni!
En tuti, hogy megmondanam: Szeretlek, de a barataim fontosak nekem, ha ezert szakitani akarsz tedd meg. S elmennek a francba!
Ha szakit nem is szeretett, akkor meg ne sajnal.
Ha visszakonyorgi magat, innentol nem leszel tobbi pincsi kutya, s megmaradnak a barataid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!