Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel, de nem hagy nekem szabad teret mit tegyek?
szóval..megpróbálok nem regényt írni.
én 17/F vagyok, a barátnőm meg most 16, és több mint másfél éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, de sohase hagy nekem szabadidőt, hogy elmenjek haverommal pl biciklizni, ha játszok este gépen és nem írok rá akkor az a baj (reggeltől estig együtt vagyunk ha nem alszunk együtt, magyarán minden szabadidőmet vele töltöm).
Szeretem! de nagyon féltékeny típus, se egy lány ismerőst nem jelölhetek be fb-n, az üzenet szóba se jöhet! Az is baj, hogy a férjes főnökömet bejelöltem..
a probléma még csak most kezdődik..mivel fiatal vagyok, ezért szeretném élvezni az életet és akarva akaratlanul is elkezdek flörtöli mással (pl munkahelyemen, de ritkán dolgozom) mert jól esik..szabadnak érzem magamat, már a szakítás is megfordult a fejembe, mert néha már nagyon nem bírom ezt a börtönösdit.
Vélemény?
Beszélj vele, adj neki ultimátumot. Ha nem változtat, akkor hagyd ott.
És magyarázd el neki, hogy változtasson ezen, mert pont a hülye féltékenykedése miatt hagyod ott.
gondoltam, hogy az első reakciók ezek lesznek, és köszönöm a választ!
beszéltem is vele, és nem hatott semmit se, erre rátetőzött az is, hogy ő is elkezdett jelölgetni fiúkat, meg beszélgetni más fiúkkal, de ez engem baromira nem érdekel:D, mert megbízom benne.
Nagyon nagyon szeretem, de ez már sok nekem. ráadásul egy suliba járunk szóval..
volt olyan hogy fb-ztem este, vagyis így egy kikapcsolódós estét terveztem magamnak, zene meg minden..erre rám ír, 50x mondja hogy szeretlek meg minden..mondom hagyjál már most. erre elkezdett sírni, és otthagytam. 1 óra elteltével ráírtam és már normálisan tudtunk beszélgetni..magyarán ennyi szabadidő elég lett volna nekem, hogy ne legyen veszekedés
Hát elég bunkó vagy "most hagyjál" lehet hogy mér éretlen és csak íyg tudja kifejezni hogy szeret.
Ha ennyire zavar mért vagy még vele?
Csak az ő rossztulajdonságait soroltad fel, de neked áá nincs egy sem ugye? :)
Nézd cica, én nagyon szeretlek, de ez az állandó hiszti és féltékenykedés nagyon nem esik jól. Nagyon nem jó érzés, hogy nem bízol bennem. Férfi vagyok, szükségem van néha egy kis egyedüllétre.
Majd vedd meg neki a Férfiak a marsról a nők a vénuszról jöttek könyvet. Ebben pont ez van.
úgy érzem ezt a flörtöt többnek hiszed, mint ami a valóság (nálam)..egyáltalán nem az a cél, hogy elhagyjam, de ez már kiakasztó, hogy 2 óra hosszára nem mehetek el a haverommal úgy, hogy ne sértődne be.
nem jelölhetem be a saját főnökömet? vagy egy olyan lányt aki abba a suliba jár, mint én? ettől nem fogok vele beszélgetni.
nem baszom át nehogy azt hidd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!