Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hasonlítunk, megértjük egymást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hasonlítunk, megértjük egymást, hiányzik. Szerelem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel kb egyidősek vagyunk, egy iskolába, és egy koleszba járunk. Már amikor év elején megismertem, akkor is nagyon szipatikus volt, akkor is nagyon kedves, jószívű srácnak tűnt, de ennyi.

Év vége felé eléggé összezuhantam, és ha akkor nem segít, nem is tudom mi lenne velem. Nagyon sokat beszélgettünk, és főltűnt, hogy jellemre nagyon hasonlítunk. Nehezen nyílok meg, nagyon kevés emebr tud engem kiismerni, de ő viszonylag elég jól kiismert pár hét alatt. Sokszor volt, hogy ugyan azt a tanácsot adtuk valakinek, szó szerint, kb 5 perces csúszással, egymástól függetlenül.

Sokszor odajön hozzám, megsimogat, mosolyog.

Egész nyáron nem láttam, és rettenetesen hiányzik, nem múlik el nap, hogy ne jutna eszembe. Nem is beszéltünk, egész nyáron, ezért nem is vagyok benne biztos hogy ő akar-e valamit. Ha én is hiányoznék neki, valószínű keresne, nem? Szerintetek? Valkivel volt már hasonló? 16/L

2012. júl. 31. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Te is kereshetnéd őt. :)

Főleg, ha tényleg ennyire hiányzik neked. Lehet, hogy ő is pont arra vár, hogy te írj neki, nem? :)

2012. júl. 31. 16:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, de tudod nyolmulni sem akarok... tudod. :) Meg igazából a barátságot sem szeretném elrontani. Volt hogy kavart valakivel, még külön örültem is, mert úgy láttam hogy boldog. Fontosabb nekem az ő boldogsága mint a sajátom. :/
2012. júl. 31. 16:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kell semmi nyomulósat írni neki, egyszerűen csak érdeklődj, hogy milyen a nyara, hogy teltek az elmúlt hetek, volt-e nyaralni valamerre, stb. :)

Ezzel egyúttal a beszélgetést is kezdeményezed, vagyis a következő lépést neki kell majd megtennie, másrészt nem is voltál nyomulós, csak udvariasan érdeklődő. :) Nem kell semmi extra, csak egy kis semleges csevegés.

Barátok is szoktak írkálni egymásnak a nyáron, nem? Nincsen abban semmi. :) Szerintem egy próbát mindenképpen megér.

2012. júl. 31. 16:50
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. júl. 31. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!