Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt mindenki azt mondja, hogy idővel kialakulhat a szerelem. Tényleg így van?
Figyelt kérdés
Eddig nekem csak első látásra szerelmekben volt részem, ha nem éreztem vibrálást a levegőben, akkor leléptem.
Most pedig itt van ez a srác, aki elképesztően szimpatikus, és úgy érzem, megérné folytatni vele attól függetlenül, hogy nem mondanám magam szerelmesnek. Komolyabb érzelmek kialakulására mennyi az esély?
2012. júl. 30. 16:56
11/13 anonim válasza:
A szerelmet nem lehet megmagyarázni, mert nincs benne logika! Én egyetlen egyszer néztem rá az általánosban egy csajra és hónapokig rendszeresen álmodtam vele! És most ennyi erővel én gondolhatok akármilyen csinosnak egy csajt, de ha az arcában/szemében nem fog meg nagyon valami, akkor attól nem leszek belé szerelmes mert hogy elmeséli az élete történetét, meg hogy akármilyen aranyos meg kedves is.... meg ha idővel alakulna ki a szerelem, (ugye külsőre sok helyes csaj van, akik még kedvesek is általában!) Akkor ha lenne kedvesem, valami történne vele vagy ha meghalna nem lenne baj, mert hiszen akármelyik másik nőbe, szerelmes lennék 1-2 hónap elteltével és így tovább.... tehát aki meg olyat nem tapasztalt hogy hetek/hónapok alatt alakult ki a szerelem, azok ugyan úgy bele tudnak kötni ebbe, mint azok akik a szerelem első látásban nem hisznek....
12/13 omba válasza:
"Imádok hozzábújni, minden helyzetben jól érzem magam vele."- ez a fontos, ne a szavak jelentésén filózzál!
13/13 A kérdező kommentje:
Ott a pont, omba :)
Köszi a válaszokat!
2012. júl. 30. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!