Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elhinnétek, ha ilyet kapnátok?
Figyelt kérdés
Ha kapnátok egy névtelen levelet, amiben az írója arra célozgatna, hogy a párotok/barátotok rajtatok kívül más lányokkal is jár, hogy egy utolsó gazember, aki csak hazudik, becsap és megcsal titeket. Elgondolkodnátok, hogy "nem zörög a haraszt", vagy élből az jutna eszetekbe, hogy valaki simán szemétkedik? Mire gondolnátok először?2012. júl. 28. 14:47
21/27 anonim válasza:
Mi van, ha a névtelen levelet küldő illető egy csaj, aki a pasidat akarja magának, miután kidobtad? Esetleg már legyeskedik is körülötte...
22/27 A kérdező kommentje:
20-as, facebookon van, kamu profilról, azt is ki lehet nyomozni? Az Ip cím mit mond a feladóról? Az csak egy számsor.
2012. aug. 2. 23:51
23/27 A kérdező kommentje:
21-es, lehetséges, ilyenkor mi a teendő?
2012. aug. 2. 23:52
24/27 anonim válasza:
20-as vagyok
Az IP cím egy azonosító. A FB is ez alapján azonosítja a géped, mikor fellépsz a profilodra. Ha másikkal lépsz fel, akkor küld értesítést.. Szerintem ha kapcsolatba lépnél az üzemeltetővel, hogy egy álprofilról írtak neked levelet, mely nagyban befolyásolhatja a dolgaid, szerintem segíteni tudnának. Gondolom a saját gépén csinálta meg azt a profilt, melyről írt.. nem gondolnám, hogy gondolt erre a lehetőségre..
Azt is gondolom, h van saját profilja is. Az IP címe alapján azonosítani tudják a feladót..
25/27 anonim válasza:
24 A FB ilyen hülyeségekkel nem foglalkozik. Ha eljárást indít a kérdező, akkor hivatalos úton kikérhetik tőlük az adatokat, egyébként viszont megy a kukába a kérés
26/27 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy tudom, hogy csak feljelentés esetén adják ki, hogy kihez tartozik az IP. De szerintem ez nem akkora horderejű dolog, hogy a rendőrséget be kéne vonni. :)
2012. aug. 5. 18:58
27/27 A kérdező kommentje:
Mert fenyegetés nem volt benne, semmi ilyesmi.
2012. aug. 5. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!