Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elhinnétek, ha ilyet kapnátok?
10-es, és ha az egész igaz volt, de a párod kimagyarázta? Vannak aki hosszú időn át tudnak színészkedni.
Vagy megfordítom a kérdést: ha tényleg igaz, és ezt te tudod, akkor tudsz ezzel így tovább élni, meg tudsz alkudni azzal, hogy párod nem megbízható?
Én nem hinném el, de el tudnék képzelni olyat az ismerőseim közül akivel kapcsolatban reális lenne. Volt, hogy énis gondolkodtam névtelen levelen, azért névtelenen, mert a legjobb barátnőm volt a hunyó és megsajnáltam a srácot, hogy ilyen csúnyán átverik. De végül nem tettem, szerintem az ilyen úgyis kiderül, még a végén én szívnám meg...
Az én pasim nem csalna meg az biztos, előbb hagyna el, hogyha arról van szó, mert egyenes ember.
"akkor tudsz ezzel így tovább élni, meg tudsz alkudni azzal, hogy párod nem megbízható?"
Nem, így nem lehet élni!!!! Vagy bízol vagy beleőrülsz és tönkre teszed a saját életed!
13vagyok...
Nem megalázó hanem szánalmas. Mindenkinek jár a boldog és gondtalan élet!
Igazad van, 17-es :(
Nem papíron van a levél, hanem a neten.
pillanat.. Ha neten van... Akkor van FELADÓ IS!
Ha más nem is, az IP címet ki lehet deríteni. Ha pedig az meg van, akkor az is aki írta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!