Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehetne ezt a barátságo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ezt a barátságot megőrizni?

Figyelt kérdés
Kb másfél éve ismerkedtem meg egy lánnyal, a társkeresés hozott minket össze, mert mindkettőnknek hiányzott valaki. Egy komolyabb barátság alakult ki kettőnk között annak ellenére, hogy én nem nagyon jöttem be a lánynak, de mégis volt/van valami szimpátia köztünk, segítettünk egymás baját megoldani, kibeszélni. Voltak közös programjaink (sétálgatás, koncertek), de semmi több nem volt köztünk. Viszont én pár hónapja beleszerettem, ő pedig mostanában talált valakit. Csak most nem tudom, hogy mit csináljak, mert hiányzik, és összeveszni sem szeretnék vele... és csak úgy nem találok valaki mást, hogy kiszeressek belőle...

2012. júl. 27. 23:20
 1/2 A kérdező kommentje:
Semmi ötlet, hogy mit tudnék csinálni?
2012. júl. 28. 10:47
 2/2 anonim ***** válasza:
el tudod felejteni a lányt? mert ha a barátságotokat meg akarod őrizni, akkor ezt tudod csak tenni szerintem. keress magadnak te is valakit, aki elfeledteti őt
2012. júl. 28. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!