Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül vagyok, nincsenek barátaim, de akarok nagyon, szeretnék bulizni, és csajozni, szeretnék barátnőt de az az érzésem hogy nem lehetséges. És 21 éves fiú vagyok és sokszor szenvedek emiatt. Szerintetek van még remény számomra is?
Nem sajnáltatni szeretném magamat, tudom én is felelős vagyok a sorsomért. De egész életemben csakis kizárólag tanultam és dolgoztam, sose voltak ugy igazán barátaim, barátnőim, szűz vagyok, 21 évesen, rohadt magányosnak érzem magamat, nem tudok elmenni sehova szórakozni, emberekkel ismerkedni. De ha barátokat nem is, de legalább barátnőt szeretnék (és nem a sex miatt). Nekem elsősorban társra van szükségem, akit szerethettek, simogathatok, ölelhettek, elmehettek vele szórakozni, akivel le tudnám élni az életemet és aki elfogad az összes hibámmal és jó tulajdonságommal együtt. Próbálkoztam az internetes ismerkedéssel, de hülye voltam, nem volt fényképem, most már ugyan van. De attól tartok, hogy még így is visszautasíthatnak.
Ha tud valaki valamilyen tanácsot adni, írja le
Tudom, kicsit eltértem a témától, mert a magányomról és a barátok nélküliségről is írtam. De csak azért tartottam fontosnak leírni, mert szerintem ez összefüggésben van a szerelmi helyzetemmel is.
Akkor itt van a nagyobb baj!
Békülj meg önmagaddal és biztosan lesz társaságod! Ne nyavajogj, mert sajna azért tényleg megutálnak! Biztosan van valaki a környezetedben, munkatárs, gyerekkori haverok...., akivel le tudnál ülni beszélgetni, elmenni focizni....
Szórakozóhelyek felejtősek párkapcsolat szempontából, ott ritka kivétel, hogy normális nőt fogj ki és ne csak 1 éjszakára!
Amúgy nekem sem volt még barátnőm, mert a nők sajnos nagyon vakok, de ezt gyakran ők maguk is beismerik és nem akarnak normális srácot!
Láttam én már tök csinos és kedves lányokat olyan senkiházi drogos és alkesz, munkakerülő, fehérc..ány mellet, hogy majdnem elsírtam magam! Ezek a lányok ezt akarják, de én valahogy tartom inkább magam és inkább ne legyen senkim, minthogy belemenjek egy olyan kapcsolatba, amiben ezt várja el tőlem a lány!
24/F
Nekem ugy tűnik semmi baj veled sőt mi több nekem bejönnek az ilyen fiuk.
,,Nekem elsősorban társra van szükségem, akit szerethettek, simogathatok, ölelhettek, elmehettek vele szórakozni, akivel le tudnám élni az életemet és aki elfogad az összes hibámmal és jó tulajdonságommal együtt.''
Látod ezzel engem a gondolattal is megfogtál.
Nincs reménytelen helyzet,mindent meg lehet oldani.
Ne internetek keress társat mert belebukhatsz.
Érthető hogy eddig tanultál és dolgoztál ez volt a dolgod hogy megalapozd a jövődet.Nem késtél el ezek a legszebb éveid és most van ideje hogy barátnőt találj magadnak.
A barátok meg jönnek mennek.Tarts ki az igaz értékek mellett és vállald fel önmagad.Olyan embereket fogsz bevonzani az életedbe akiknek ugyanaz az érték ami neked.
turbozd fel magad kicsit csernussal kicsit goromba de igaza van
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Azóta ugyan még nem változott az életem ilyen téren, de már nem úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy egetverően fontos dolgot kell ebből az egészből csinálnom.
Bár ugyan jól esne, ha ezek a dolgok is jelen lennének az életemben, de inkább azon vagyok, hogy szeretem és tisztelem azokat a dolgokat amiket az élettől kaptam és nem foglalkozom ezzel, hanem úgy állok hozzá,hogy majd lesz valahogy.
Amúgy a kérdést is csak hirtelen felindulásból irtam, nem szokásom sajnáltatni magamat vagy nyavajogni, nem vagyok az a típusú ember. Csak hát nem tudtam kihez fordulni a problélmáim miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!