Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés
13/l vagyok és van egy fiú aki már elég régóta tetszik nekem.Mostanság sokkal többet voltunk együtt ennek nagyon örültem.Jött a tábor nagyon-nagyon kedves volt velem(ott volt az ő anyja meg az enyém is)boldogan jöttem haza.Anya pedig félrehívott és mondta hogy Zolinak(ez a neve)is tetszem.Na itt jött a fekete leves:( Hogy papnak akar menni és inkább lemond rólam jobb és el fog menni nagyon messzire!Anya azt mondta ne mondjam el neki hogy tudom mert fiatal vagyok meg nem biztos hogy ÚGY szeret.De én nem tudom akkor mi lesz? Hagyjam elmenni?SEGÍTSETEK!

2012. júl. 24. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
13 évesek vagytok, mire oda ér hogy pap lesz még 100x meggondolhatja magát, főleg hogy most lettetek kamaszok...
2012. júl. 24. 17:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat azt kifelejtettem a sztoriból hogy elég kiskorától szeretne pap lenni már az anyja is beszélt vele(no gyerek,család stb.)de valahogy mint ha meg sem halota volna és (ha jól tudom)szeptemberben már lehet hogy ott lesz ha nem beszéli le valaki róla bár ez nagyon nem biztos!
2012. júl. 24. 17:33
 3/3 anonim ***** válasza:
13 vagyok. Van egy barátom. Nagyon jól megvagyunk, azt hiszem szeretem. de tényleg. Viszont tisztában kell lenni vele, hogy akibe 13 évesen bele vagy esve szerencsés esetben is max 3-4 évig tart. Nagyon ritka az, hogy a gyerekkori szerelmed lesz a férjed. Szóval sztem hagyd.
2012. júl. 24. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!