Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy másnak van rendes párkapcsolata? (bővebben lent)
Oké, nekem is van barátom. Csak valahogy, egy hétig beszélünk egy hétig nem. Tény, hogy abban az egy hétben mindig ő keres, ő ír, meg hív, de akkor is. Ha haverok vannak én már nem is kellek igazán. Nem láttam már lassan két hónapja, mert dolgozott, de most hogy vége, hol van? Strandon a barátaival. Kértem, hogy jöjjön el, rossz a motorja, ha lesz ideje megcsinálja és biztos találkozunk. Mondja ő. Akkor ami talán a legjobban fáj, hogy nem vállalja föl senki előtt, hogy együtt vagyunk. De majd erről még írok.
Közben meg ott vannak azok a szempontok is amiért még együtt vagyok vele, amiért képes vagyok várni. Mert amikor senkim nem maradt ő ott volt. Figyelmes, ha valami nekem nagyon rossz mindig megpróbál segíteni. Őszinte. Nála őszintébb embert nem ismerek. Komolyan tudok mindenről anélkül, hogy megkérdezném. Törődő, mert ha szeretnék valamit, és az számára teljesíthető megkapom. (Kivéve ezt az egészet... -.-") Akkor... nagyon aranyos tud lenni, amikor visszakönyörgi magát.. mert én már 2x befejeztem, abbahagytam. Csak közben a szívem nekem is húz, mert ő az első. És nagyon szeretem. Na és pont ez az, hogy ő is szeret engem. Tudom, ebben biztos vagyok. Amit mond az igaz. Azt is elmondta hogy nem úgy szeret mint én őt, pedig kéne, de szeret, ne értsem félre.
Na és akkor maga a fő.. azt mondta azért nem lehetünk együtt, mert hogy a régi "jó" barátai mindig piszkálják mikor együtt vagyunk. (Szerintük én szimplán gáz vagyok..=/)Ekkor mondtam neki, hogy ha igazán szeretne akkor nem érdekelné, hogy mit mondanak rólam. Ekkor jött az, hogy ő azt nem akarja hogy engem bántsanak mindig, hogy nekem rossz legyen és akkor ott hagyjam őt. Mert nem akar egyikőnket sem elveszíteni.
Jó tudom most az jön, hogy én ezt miért hiszem el ezt az egészet? Az első ami 70% befolyásol az a szívem. Tudom, hogy nem kéne, tudom. De a maradék 30% az azért, mert tudom, hogy őszinte. Hogy tényleg mindent tudok, tudtam egy másik lányról is, amikor még csak flörtölgettünk, de vele azért nem jött össze mert ott voltam én. Tudok mindenről, az előzőkről, hogy ő mit rontott el, mások mit rontottak el. Hogy már nem szűz, hogy volt akinek csak arra kellett és volt lány aki neki is csak arra kellett. Elmondta. És pont ezek azok amiért kitartok mellette, mert őszinte, és mert szeretem.
Léci segítsetek! Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)
16/l (a fiú 17)
Tudom és el is hiszem! Nem szólsz bele ezzel az életembe, hisz én kértem tanácsot! :)
Csak jelenleg egy hülye, szerelmes tini vagyok, nem pedig az aki szoktam lenni. Egy normálisan gondolkozó, (mások szerint) érett lány, aki az eszét használja minden esetben.
14-es: Szerinted én ezzel nem vagyok tisztában?
Nem én irányítom már régen ezt az egészet hanem a szívem.
Az eszem meg közben sipítozik, hogy állj már le. Tudom én elhiszem, csak irtó nehéz.
Kedves Furkó Lurkó!
Hát igazából nem tudom. Jó én sose tartottam magamat se szépnek, se egy olyan hú de menő csajnak. Már a természetem nem tetszik nekik. Nem öltözködök divatosan, szarok a cső nadrágra, meg a feszülős ruhákra. És imádom a humort, ami néha nálam kicsit beteges, de aki nem érti hát sajnálom én arról nem tehetek. De rengeted olyan srác haverom van aki elfogad és szeret mint barátot, mert szerintük jó fej vagyok, meg nem tudom. Nem értem. Ilyen vagyok, nem szeretem magam megjátszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!