Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vele vagyok, semmi bajom, de ha nélküle, akkor úgy érzem, nagyon szerelmes vagyok, miért?
Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok,apukámnak van egy nálam jóval idősebb barátja.Amikor vele vagyok,akkor teljesen normálisan érzem magam,semmi izgulás,semmi "szerelmes tünet" nincs bennem.De mikor nem látom egy ideig,akkor úgy érzem,hogy iszonyatosan szerelmes vagyok.Ez hogy lehet?Szerintetek ez szerelem vagy sem?2012. júl. 23. 21:26
1/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül szerelem lehet ez csak egy erős kötödés fellángolás szerintem idővel tul leszel rajta és találsz hozzádvalót
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ!Remélem,hogy igazad van.:)
2012. júl. 23. 21:31
3/6 anonim válasza:
Szerintem igen. Az én esetem némileg hasonló, úgy vagyok, hogy az illetőt, amikor látom, akkor mindig elcsodálkozom, hogy mi a jó büdös fenét eszek én rajta, nem is néz ki jól, meg hülye is, aztán mikor nem látom, akkor meg majd meghalok utána.
4/6 A kérdező kommentje:
Jaj,ezek szerint itt sem lesz egyértelmű a válasz...Köszönöm szépen a választ!:)
2012. júl. 23. 21:35
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ,de akkor miért csak akkor jön elő,ha nem látom egy ideig?
2012. júl. 24. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!