Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha jelenlegi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha jelenlegi párommal nem jó a viszony, de plátói szerelmes vagyok másba, de nem mehetek el innét?

Figyelt kérdés
Megtesz mindent a párom nekem de mégsem érzem jól magam vele + van 1 közös gyermekünk is én még is egy olyan férfiba vagyok szerelmes akit az internetről ismerek életemben nem találkoztam vele. Mit kéne tennem? A jelenlegi anyósommal botrányos a helyzet nincsenek barátaim el vagyunk különülve mindenkitől és nem látok kiutat.Párom jól keres de nekem mégis nincs egy vasam sem nem dolgozom még sehol mert annyira nincsen ismerősöm hogy senki el nem vállalja gyermekem ovodába megy majd jövőre. Szívem szerint elmennék másik országba a sráchoz akit évek óta ismerek nettről de se pénzem sem semmim és + a párom soha el nem engedne innen menni főleg nem gyerekkel együtt. Most úgy telnek napjaim hogy másra gondolok másról álmodok de a párom mellett ébredek. Említettem neki már hogy elszeretnék innen menni de nem enged, és tulajdonképpen nem is tudnék hová menni csak Ukrajnába de az is bizonytalan mert nem találkoztam még vele élőben de tudom hogy szeretem, de mégis ismeretlen, és vissza már nem lesz út. És félek hogy feljelentene a párom hogy itt hagytuk és elviszem messze a gyermekét, és ki tudja mikor láthatná legközelebb, és mert tudom nincs jogom hozzá .Próbáltam már elfeledni de nem ment. Tudom én vagyok a leg botrányosabb és nyomorult mert itt hagynám mikor aránylag mindenem megvan de a szívem másért dobog és anyós meg csak rádob 1 lapáttal és még jóban mennék. Annyira rossz érzések keringenek bennem most mit tegyek? Ha lenne munkahelyem volna ismertségem nem haboznék nem félnék a bíróságtól hogy esetleg per lenne. De így annyira nem tudok elszakadni innen. Az nagyon idegesít hogy nem is ismerem az internetes srácot és feladnám érte mindent aztán meg földön futó lennék mert nem lenne semmim. Ha nem jön össze, de pénzem sincs hogy menjek a párom pénzét nem vihetem sehova. Ha szétmegyünk ő fog szenvedni fog.Ha nem megyünk szét akkor én fogok.

2012. júl. 23. 14:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézd, vallom azt, hogy látatlanban nem alakul ki szerelem. Tehát amíg nem találkoztál vele, addig lehet, hogy csak egy "képbe" vagy szerelmes, amit köré festettél, a valóság viszont lehet nagyon más. Gyerekestül odamenni pedig hatalmas butaság lenne. Nagyon nehéz helyzetben vagy, de szerintem igenis van kiút. Ha ovis lesz a gyerkőc, el tudsz menni dolgozni. Más gyerekek szüleit megismered. Fel a fejjel!
2012. júl. 23. 14:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Szívedre halgass! És vedd fel a kapcsolatot a netes sráccal, kérdezd meg tőle mégis mit szeretne! Mert akkor érte feldobsz mindent! 24F
2012. júl. 23. 14:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondolom valami kis faluból származol...

Figyelj, felnőtt nő vagy, legalábbis nagyon ideje volna felnőnöd. Anya vagy akinek a gyerekéről, családjáról kellene gondoskodnia, ehelyett te magad is kiszolgáltatott vagy jelenleg. És a szomorú igazság, hogy saját magad sodortad ebbe a helyzetbe. Keress magadnak munkát először! Bölcsőde, óvoda? Végső esetben akár otthonról végzett munkával is, de szerezz pénzt. Ha valami nem jó az életedben, akkor változtass rajta felnőtt ember módjára!

2012. júl. 23. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!