Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre ki mit reagál?
Figyelt kérdés
egyik nap sikerült munkából haza esnem hogy bekapjak pár falatot, a barátnőm a gép előtt ül, oda megyek hozzá hogy adjak neki egy csókot de nem igazán foglalkozott velem akkor nézem hogy egy pasinak küld magáról képeket, pedig a facebook szarján 1000 kép van?2012. júl. 22. 14:33
2/7 anonim válasza:
Rákérdeznék hogy miért küld képeket magáról srácoknak
3/7 A kérdező kommentje:
női gondolkodás még én voltam a hibás mert megnéztem mit csinál. már nem vagyunk együtt.
2012. júl. 22. 14:35
4/7 anonim válasza:
Ki nem lenne?Vond kérdőre,had mondja el hogy mit csinált és miért.
5/7 anonim válasza:
"már nem vagyunk együtt."
Akkor végülis megcsalt, nem?
6/7 anonim válasza:
Mond meg neki hogy megláttad mert puszit akartál neki adni és pont ezt csinálta ha ebből azt hozza ki hogy te vagy a hibás akkor hagyd a francba, ő küldött képet másnak magáról és könnyebb téged hibáztatni mint megmagyaráznia ez elég gáz.-.
7/7 anonim válasza:
Hát én is vakarnám a fejem hogy mit csináljak?!?
Na és mit mondott mikor rákérdeztél mért küld képeket idegen pasiknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!