Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfelejteni a szerelmet?
Figyelt kérdés
Lassan 1,5 éve, hogy vége szakadt egy viszonynak ami sosem teljesedett be. De mái napig, ha meglátom a lányt vagy a képét egyszerűen remegek, bizsergek annyira szeretném őt, most is. Sajnos ő másé, és ezt meg kell értenem, de a lelkem nem érti, asszem belebetegedek lassan, hogy ő sosem fogja, sosem viszonozta azt mait érzek iránta. Hogy oldjam ezt meg? Szomorú vagyok, borzalmasan, nincs aki pótolja őt :(. 23/F2012. júl. 19. 20:45
11/25 A kérdező kommentje:
Barátom.. nc, miért nem léptél??! Lehetőség adott volt. Nálam meg volt egy 3. személy is. Hmmm...
2012. júl. 19. 21:25
12/25 anonim válasza:
Jajj, de ismerős... :( A korosztály is hasonló.
Mi volt a baj, miért nem jöttetek össze?
13/25 A kérdező kommentje:
6 éve volt barátja, akit szerette is meg akkor már nem is, családi hátter problémás, minden klappolt de ő úgy gondolta, hogy valami hiányzik és nem engem választott, annak ellenére, hogy kedvelt és nagyon de nagyon jól kijöttünk és megértettük egymást.
2012. júl. 19. 21:41
14/25 A kérdező kommentje:
Ja és hozzátette, hogy a bizonytalant (ami jó is lehet) nem kockáztatja a biztosért, mindig negatívan látta a dolgokat...
2012. júl. 19. 21:57
15/25 anonim válasza:
Ez volt nálunk is, nem cseréltem a biztost, visszamentem az exemhez. (bár mi nem jártunk 6 évig) De volt is benne része, mert csak szexre kellettem volna neki. Nem lehet hogy nem bízott benned eléggé? Mert a részemről az volt a gond.. Bár te kapcsolatot szerettél volna vele, velem meg nem akartak azt.
16/25 A kérdező kommentje:
Ha nem bízott volna, nem mondta volna el a legféltettebb dolgait amit még az anyja és a párja sem tudott. Nem bízott volna rám dolgokat, amiket megtettem neki és sorolhatnám. Bízott hidd el. És nekem nem szexre kellett volna, nagyon nem, a puszta jelenléte többet jelentett nekem.
2012. júl. 19. 23:33
17/25 anonim válasza:
Akkor tényleg hülyén jön ki :S A saját dolgomról csak annyit tudok mondani, hogy nekem is még az elején volt bizalmam, aztán nem, de ő tett is érte. Szóval a fent említett lány simán összejöhetett volna veled, ahelyett hogy benne van egy olyan kapcsolatan ami nem működik.
18/25 A kérdező kommentje:
Jó, hogy így látod.Sőt barátnőinek bemutatott, és ők rám voksoltak, de nem volt neki ez sem elég. Nem értem mái napig a döntését. De fáj még mindig, és asszem ez a seb sosem gyógyul be.
2012. júl. 19. 23:38
19/25 anonim válasza:
Mi lenne ha megpróbálnátok utoljára? Mert szerintem ő sem igazán felejt, ha időnként megkérdezi, hogy mi van veled meg hasonlók... Ha most sem, akkor tényleg nem marad más, mint felejteni, de hátha jól sülne el. (Feltéve ha más nincsen neki) Én sajnálom hogy elcsesztem a dolgaimat, lehet ő is így van vele.
20/25 A kérdező kommentje:
Mái napig együtt van a pasijával. Én nem merem, ő sem, hisz ő mondta végül ennek véget kell vetni, mert csak rosszabb lesz, már nem úgy vagyunk mint régen. Ha nem jönne be én tuti belepusztulnék, talán jobb ez így, de nem tudok felejteni az a baj. Ha nem lenne ott a csávó megpróbálnám, de így ... esélytelen.
2012. júl. 19. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!