Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfelejteni a szerelmet?
Figyelt kérdés
Lassan 1,5 éve, hogy vége szakadt egy viszonynak ami sosem teljesedett be. De mái napig, ha meglátom a lányt vagy a képét egyszerűen remegek, bizsergek annyira szeretném őt, most is. Sajnos ő másé, és ezt meg kell értenem, de a lelkem nem érti, asszem belebetegedek lassan, hogy ő sosem fogja, sosem viszonozta azt mait érzek iránta. Hogy oldjam ezt meg? Szomorú vagyok, borzalmasan, nincs aki pótolja őt :(. 23/F2012. júl. 19. 20:45
1/25 A kérdező kommentje:
Minden honnan letiltottam Face stb.. hogy ne is lássam, hátha könnyebb, de ha véletlen meglátom, végem van ..
2012. júl. 19. 20:46
2/25 anonim válasza:
az idő segít de az jó ha letiltod mindenhonnan esetleg ha vtak smseid akkor azokat kitörlöd és próbáksz nem gondolni rá.
3/25 anonim válasza:
Azt hiszem te nem is vagy igazán szerelmes ,nem is volt igazi kapcsolat azt irod,nem is imered öt talán igazán,csak elképzelsz valamit ,valakit ,probálj meg ismerkedni,és olyat találni aki valós,és te kellesz neki,ne csak álmodozz valakiröl,éveket pazarolsz igy el a semmire.
4/25 anonim válasza:
Én is ilyen cipőben járok.. Próbálok nem gondolni rá, de hiányzik. Volt is valami köztünk, meg nem is, igazából már mindegy. Reménykedek majd hátha találok valaki mást aki elfeledteti velem, vagy kilábalok ebből egymagam.
5/25 A kérdező kommentje:
Első: Töröltem, de keres néha napján, felhív mi van velem, vagy csak dob egy levelet, 2-3 havonta 1x max. Szal törölve van.
Második: Nme elképzelt, csomót randiztunk, bevallotta, hogy érez valamit, de nem azt a mi neki kell, ekkor is volt barátja, titokban ment minden. Ismerem jobban min hinnéd, minden tudtam róla, mindent megosztott olyat is amit nem hinnél el, és még a psija sem tud. Próbálkoztam, de nem tudtam beleszeretni másba sajnos.
Harmadik: Megértelek...
2012. júl. 19. 20:57
6/25 anonim válasza:
Én már 9 éve vagyok így, én is 22 évesen jártam úgy ahogy te.
Ha szerencséd van találsz hasonlót, ha nem akkor szar a világ.
7/25 A kérdező kommentje:
De én nem akarom ezt, hogy tönkretegyen, nincs valami agymosás, azt kívánta már nem 1x, hogy bár ne találkoztam volna vele, vagy ne fajult volna idáig a dolog, sok mindent átéltem már, de ezt kegyetlen, rámnyomja a bélyeget.. én boldog szeretnék lenni.. de hajj, olyan jó és szép ..
2012. júl. 19. 21:04
8/25 DJ_Whiteman válasza:
Keresned kell egy hozzád illő lányt, aki feledtetni tudja veled azt ami volt. Csak így fogsz tudni túllépni rajta idővel:)
9/25 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem jön, próbálkozom, már társkeresőzöm is, de semmi, akivel eddig találkoztam nem tekintett rám úgy ahogy kéne.
2012. júl. 19. 21:19
10/25 anonim válasza:
Átérzem. Én egy éve érzem ezt, és nekem a saját baromságomon úszott el a kapcsolat, holott ő össze akart velem jönni. Én belezúgtam teljesen, de hogy miért nem lett semmi, arról nem írok. Azóta is elég, ha csak meglátom, és megzuhanok. Már rég van barátja, ez még rosszabbá teszi az érzést talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!