Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Felejtsem el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Felejtsem el vagy pedig küzdjek érte?

Figyelt kérdés

Van egy srác,akit nagyon szeretek december óta beszélünk,egyre közelebb kerültünk egymáshoz.A haverja mondta,hogy mennyire bejövök neki meg,hogy örül,hogy beszélünk meg gyakran beszél rólam.Kb 2hete említettem egy ismerősöm,hogy azt hittem,hogy szeret közben nem,erre: ő sem akar semmit ezekután kiakadtam és mondtam,hogy akkor fölösleges is beszélnünk,hogy ez van meg letöröltem meg leírtam,hogy szeretem.Két hétig utána írtam neki,hogy beszéljünk,végül visszaírt,hogy :

ő nem akar tőlem semmit( haverjától nem így hallottam)

ő neki nem tetszek és csúnyák közt keresgéljek( eddig ez sem így volt)

ő papucs

ő nem jönne el a talikra,ahogy az exével volt ez

ő elmegy egyetemre megjegyzem 40kmre és a távkapcs szar(mikor egy bnőm pasija is ugyanígy van ezzel)

ő mást csajt szeret már régóta( ezt sosem említette nekem,ezt a lányt,a haverja említett 2csajt de maga a srác megmondta,hogy mind2 a múlt)

Ja és hogy nekem mindenképp el kell őt felejtenem és ha már nem szeretem akkor beszélhetünk pár hónap múlva:'(

Tudni kell róla,higy elég beszari és volt egy

csaj akire nyomult,a csaj elhívta talizni és kitalált valamit...

Nem tudom mit csináljak:(

2012. júl. 18. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmiképpen se keresd bármilyen nehéz is. Ne töröld le meg ilyesmi nagyon nehéz lesz hogy ne írj rá de ne alázkodj meg. Ha fontos vagy neki és hiányzol meg fog keresni, ha nem akkor ne sajnáld. Hagyd h magától alakuljanak az események ami nem megy nem kell erőltetni. :)
2012. júl. 18. 15:51
 2/7 A kérdező kommentje:
hát egyelôre nem ismerősöm:( meg ő csak pár hónap múlva akar velem beszélni:( mire biztosan kiszeretek belőle:( de úgy kezeli mintha egy járvány lenne a szerelem:(
2012. júl. 18. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne keresd. Ha akar valamit, tuti keresni fog.

Lehet h régen összetörték a szívét, és fél, h te is ezt fogod vele tenni.

2012. júl. 18. 16:36
 4/7 A kérdező kommentje:
lehetséges:S
2012. júl. 18. 17:58
 5/7 A kérdező kommentje:
csak attól félek,mivel ilyen kis félénkebb,hogyha élete szerelme lennék akkor is kikosarazna és akkor sem írna rám...mint ahogy annak a csajnak a randit lemondta
2012. júl. 18. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. júl. 19. 13:16
 7/7 A kérdező kommentje:
17
2012. júl. 19. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!