Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van már? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Vagy rossz helyen keresgélsz,vagy mást nem tudok mondani... Én azért ennyi idősen ha ennyire sikertelenül próbálkoznék,elkezdenék azon is gondolkodni,hogy min kéne változtatnom,mert lehet,hogy csak tükörbe kéne néznem,vagy mélyen magamba tekinteni,és akadnának rám a csajok. Lehet,hogy nem kéne ennyire nagy önkritika nekem se,de azért egy idő után elkezdeném tudat alatt is magamat okolni a kudarcokért.Talán okkal,talán nem.
16/L
külsőre kétlem h baj van velem akinek nem tetszik ez van de csak nincs baj ha nem menekülnek előlem a nők a gond az h aki kéne nekem az mindig olyan stilusu pasikat keres akiket inkább most nem is véleményeznék...
Baj max. annyi van velem h aki tetszik és komolyabban szeretnék tőle vmit olyankor mintha nem is én lennék.. Teljesen bátortalan leszek ami ellenkező esetben nagyon nem így van :S
"aki kéne nekem az mindig olyan stilusu pasikat keres akiket inkább most nem is véleményeznék"
Ez fura, hogy akkor te ócsárolod más pasikat mikor itt nyígol. Így már világosabb mi a gond veled csak pont ezek a típusú emberek keresik mindig a kifogásokat. Mikor jön el a szerelem? Hát haver :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!