Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit válasszak? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? (Kérdésed túl rövid, magyarázatod túl hosszú)

Figyelt kérdés

1 lehetőség: Férfi, aki nagyon szeret, én nem szeretem, de jól bánna velem.

2 lehetőség: Férfi, aki azt mondja szeret, vonzódom hozzá nagyon, de nem biztos, hogy sokáig lennénk együtt.

Szerintetek?!?!

L

2012. jún. 10. 10:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
egyiket se...
2012. jún. 10. 10:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha az elsőt választanád, nagyon gerinctelen húzás lenne a részedről. Ocsmány dolog kihasználni a másikat és hitegetni.

A másodikkal meg, ha tényleg csak szenvednél, nem is érdemes belekezdeni.

2012. jún. 10. 10:23
 3/13 anonim ***** válasza:

Akit nem szeretsz, azzal mért lennél eggyüt?!

De a másikat se válaszd, mert ugy vagnal bele a kapcsolatba, hogy nem bizol abban hogy hosszan tart.

2012. jún. 10. 10:23
 4/13 A kérdező kommentje:
A probléma az , hogy az elsőt szeretem! Másodikat meg sajnálom csak... Gondoltam rá én is , hogy semelyik....
2012. jún. 10. 10:25
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2012. jún. 10. 10:26
 6/13 anonim ***** válasza:

Hány évesen kell ezt a döntést meghoznod? Ha már a harmadik X-en túl vagy, és családalapításon-gyerekvállaláson töröd a fejed, akkor az 1-es variáció (ha más versenyző nincs a porondon, és a biológiai órád nagyon ketyeg).

Ha nem ez a helyzet, akkor 2, vagy ahogy az #1 hozzászóló is írta, egyiket se. Majd lesz jobb.

(Am hogy érted, hogy az elsőt nem szereted, de szereted?)

2012. jún. 10. 10:26
 7/13 A kérdező kommentje:
*2-at szeretem, 1-t sajnálon!! félreírtam
2012. jún. 10. 10:27
 8/13 anonim ***** válasza:
most akkor az elsőt szereted vagy nem?a kérdésedben nem szereted de az egyik válaszodban meg szereted,a másodikat meg sajnálod.ha szereted az elsőt akkor elvileg nincs miről beszélni,bár a csajok többsége előszeretettel választják azt aki problémásabb...
2012. jún. 10. 10:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát, esetleg tehetsz egy próbát a másodikkal, de az elsőt semmiképp se válaszd, mert azzal csak átvered, és szenvedni fog szegény.
2012. jún. 10. 10:33
 10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm, már összeállt a fejembe a válasz!!!
2012. jún. 10. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!