Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Mi a vonzó számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a vonzó számotokra egy roma pasiban?

Figyelt kérdés

Nagyon sok lánynak bejönnek, valami vonzüt találnak az ilyen pasikban. De mi az? Meg miért?

múgy a legtöbb csaj beszerez kb 2 gyereket egy ilyen pasitól és utána lelép a pasi. De akkor mi a vonzó?

2012. júl. 16. 08:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy félig romával kapcsolatom anno, de nem tudtam hogy roma (mert fehér volt a bőre), csak amikor bemutatott az anyjának. Na az kokesz volt a javából. Tanult emberek voltak, anya és fia is (diplomásak, anya vezető beosztású), viszont a lakásuk retkes volt mindig mint az állat. Fél év után kibukott a vérük... A srác birtokolni akart, betegesen féltékeny volt, terrorizált, anyja mindennek elhordott. Az az igazi cigány viselkedés...

Na ekkor jöttem rá mekkora hülyeség volt ennyit várni, soha többé ezt a fajtát...

És hogy a kérdésre válaszoljak, én még életemben nem láttam olyan vastag péniszt!

2012. júl. 30. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!