Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Mi a vonzó számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a vonzó számotokra egy roma pasiban?

Figyelt kérdés

Nagyon sok lánynak bejönnek, valami vonzüt találnak az ilyen pasikban. De mi az? Meg miért?

múgy a legtöbb csaj beszerez kb 2 gyereket egy ilyen pasitól és utána lelép a pasi. De akkor mi a vonzó?

2012. júl. 16. 08:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem az vonzza a lányokat, hogy a roma pasikban még megvan az az igazi férfiasság. Úgy értem, hogy a romáknál még a férfi férfi, a nő az meg nő. Azaz a férfi az határozott, nagyszájú, övé az irányítás. Emellett vagány, férfiasan öltözködnek.

A magyar pasik egy részében semmi férfias mentalitás nincs. Sokaknak hosszú a haja, sok az emós, sok a csendeske, aki alig találja fel magát az életben. Ezek nyilván kevésbé tetszenek a lányoknak, mint az igazi, férfias, életrevaló romák.

(Persze a bűnözésre, verekedésre való hajlamuk más kérdés, itt most csak arról van szó, mi a vonzó bennük...)

2012. júl. 16. 21:12
 12/21 anonim ***** válasza:
44%
Temperamentum, barnább bőr, fekete szemek.
2012. júl. 16. 22:51
 13/21 anonim válasza:
40%
az olasz pasik is cigányok, de jó illatuk van legalább! amúgy a temperamentumuk, kihívás, más! de semmi pénzért nem kéne! nem nem nem! koszosak, és igénytelenek! ja és alacsonyak! én meg a magas pasikat szeretem!
2012. júl. 17. 13:59
 14/21 anonim ***** válasza:
68%
Én Miskolcon lakok és hányok amikor magyar csajt látok cigány csávóval..de még undorítóbb amikor a csaj felveszi ezt a cigänystílust meg viselkedést
2012. júl. 17. 20:16
 15/21 anonim ***** válasza:

"Én Miskolcon lakok és hányok amikor magyar csajt látok cigány csávóval..de még undorítóbb amikor a csaj felveszi ezt a cigänystílust meg viselkedést"

Azért a te stílusod is távol áll egy kultúremberétől.

2012. júl. 17. 21:00
 16/21 anonim ***** válasza:
mert?
2012. júl. 17. 21:26
 17/21 anonim válasza:
100%

"Nagyon sok lánynak bejönnek, valami vonzüt találnak az ilyen pasikban."-írod.

vonzüt? Esetleg vonót? :)

2012. júl. 18. 02:40
 18/21 zoé macsek válasza:
Hm.... én barna börü nő vok s nem a szüleim neveltek ....más a . neveltetésem más a gondolkodási stilusom.....pedig ez a vér folyik bennem de nem vonzanak a roma férfiak nem tom miért.....de ne itélkez mig nem ismered ök köztük is vannak normálisak tisztelet .tudoak s igényesek hm.....az emberek elsöre it'élkeznek ezut ismerkednek s ez bizony nagy baj! A nem barna börü emberek közt is van alja népe de nekik nevük van de a romáknál mindenkit elitélnek s pedig nem ismerik:| :)
2012. júl. 18. 15:36
 19/21 A kérdező kommentje:
Mar bocs de a veredben van, a ver nem valik vizze avagy kutyából nem lesz szalonna. Sajnos rengeteg magyar csaj is romava valik... Bocs de nekem lehet a veremben van a rasszizmus nem tehetek róla. Én azt szeretnem ha a germán népek nepesitenek be egész Európát. De am a romákon kivul mással nincs problémám.
2012. júl. 18. 15:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam vonzó cigány férfit!!!Szerintem a vesztes magyar csajok fordulnak a cigány palik irányába.Olyan polgárpukkasztás forma viselkedés,aztán már nincs visszaút.Szakítani nehéz velük,ha meg sikerül akkor normális partner már nem akad,legalább is a lakókörnyezetben.
2012. júl. 20. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!