Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan 15-17 éves srácok, akik SZERELMEN alapuló kapcsolatot szeretnének?!
Figyelt kérdés
Sajnos azt vettem észre, hogy csak az idôsebb korosztály ( 18~ ) szeretne komoly kapcsolatot, a fiatalabbakat nem nagyon ez hajtja. Én 15 éves vagyok, és a 18 évesek - jogosan - de fiatalnak tartanak maguk mellé. Nyílván egy ilyen korú srác már másra is érett, én meg nem... Több 19-20 éves srác volt, aki tényleg komolyan gondolta, de nekem meg ôk nem kellettek, pont ugyanezért... Szóval, csak szeretném tudni, vannak-e még normális fiúk a korosztályomban...:)2012. júl. 12. 12:40
11/17 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok, és én is egy ilyen kapcsolatot szeretnék. Ha van kedved ismerkedni, írj privátban. 16/f
12/17 anonim válasza:
Vannak, kár ,hogy az én barátnőm például nagyon nem értékeli ezt... kislány még(15).
F/16
13/17 anonim válasza:
Én most lettem 18, az már bele se fér? :S
14/17 A kérdező kommentje:
Dehogynem, belefér!:)
2012. júl. 12. 17:04
15/17 anonim válasza:
nah, ennek örülök :)
és veled hol lehet megismerkedni? :P
16/17 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok :) 15/F Ha akarsz nyugottan írhatsz üzit is! :)
17/17 kukac 07 válasza:
vannak, csak ne a páva bu... izé, homoszexuálisok között keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!