Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit változtassak magamon szerintetek hogy végre legyen barátnőm?
Figyelt kérdés
itt a képem szerintem nem nézek ki jól
nem is volt még soha barátnőm :(
19/F
2012. júl. 11. 21:42
11/19 anonim válasza:
11-es: lásd be,ez a trend. ha győzike ilyeneket hord,akkor ő miért ne lehetne sukár?? ;D
12/19 anonim válasza:
nem! ők csak azt hiszik, hogy ez a trend... te ha a lányoknak az ilyen homár kinézetű férfiatlan, búzák jönnek be..akkor szégyellem a lánytársaimat..szerintem a lányok többségének nem jönnek be..én is nagyon ritkán találok 1-2-őt..
13/19 anonim válasza:
ajánlanám figyelmedbe : http://www.youtube.com/watch?v=trAsAH9W8Zk&feature=related a mai modern,jóképű olaszok így öltöznek :D
15/19 anonim válasza:
1:49-nél jól látható a trendi ruha kérdező!!
16/19 anonim válasza:
persze..akkor már alakkos cipő jó cigányosan stbstb.. valakinek meg az jön be..nem az ilyen elb*szott kis seggberakott szerencsétlenek
17/19 anonim válasza:
sztem trendi a győzi haverja :DDDD még a kommentelőnek üzenem,h zebracsíkos ruha forevör
18/19 anonim válasza:
Pasiként azt tudom mondani, hogy szerintem normális fejed van, szóval azzal és talán a karizmáddal sincs semmi baj. Ha nem lennél ennyire csontos, szerintem külsőre semmi bajod nem lenne, tehát ott lehet, amit nem látunk:
-ápolt vagy, nem vagy büdös?
-vannak barátaid, vannak olyan emberek (fiúk-lányok vegyesen) akik szívesen tartanak veled? (ha nem, akkor a személyiségeden kell változtatni)
-szőrös vagy? borotválkozol? (igazából mindegy, mert minden lány mást szeret)
21F
19/19 anonim válasza:
Ne legyél punci.
Ezt komolyan mondom, nem kötözködésből vagy bármi ilyesmi. Ez a megoldás. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!