Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánat ellen mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
A történet hosszú maradjunk annyiban,hogy egy jó barátnőm és aki nekem tetszik összejöttek és mont mit tegyek mert a szüleimnek nem akarom elmondani és nem akarom hogy mindig síni lássanak.2012. júl. 7. 22:23
11/14 anonim válasza:
hidd el, hogy lesznek még ennél komolyabb bánataid is! :/ én 21/F vagyok, de már annyit kaptam az élettől, hogy csak na :S (főként így szerelmi témában) ezért hallgatok C.O.D.-t
12/14 Solarian válasza:
"A jó barátnőd tudta,hogy tetszik neked a srác?? Mert ha igen elég bunkó..."
Alljon meg a kib.sztt fáklyás menet! Jelölje A a srácot, B a csajt akivel összejött, C meg a kérdezőt. Íme a helyzet:
C odavan A-ért. B odavan A-ért. A odavan B-ért. A és B boldogok együtt. És azért mert B nem küldte el a fenébe A-t mikor közeledett felé, csak azért mert "jaj C-nek is bejön", ezért ő a bunkó. Nem ám az aki más pasija után ácsingózik. Á, dehogy.
Amúgymeg kérdező: attól még hogy te azt hitted, hogy a barátnőjeként kezel az nem biztos, hogy úgy van. Csak te érezted azt, hogy érdeklődik. Tipikus ráakaszkodóscsaj motíum: "Jaj rámnézett, biztos odáig van értem. Sőt hozzám is szólt, biztos feleségül akar venni."
13/14 A kérdező kommentje:
jah de ez nem olyan volt hogy rámnézett sokkal több
2012. júl. 8. 17:05
14/14 Solarian válasza:
Gondolatolvasó sajna nem vagyok, szóval ha nem mondod el mit tett akkor sajna nem ehet kiértékelni a viseledését...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!